TT klara för superligan!

Har ni fattat det än. Det har inte jag!!

Sitter på bussen nu på väg till Mullsjö...Stämningen i truppen kan inte vara annat än på topp. Den är på topp!! Trots att det är många som är trötta och slitna. Blev ganska sent för många efter fredagens sköna kväll.
Och inte nog med det så kollade man på en riktigt tråkig fotbollsmatch igår. Sjukt att sverige fick med sig poäng från den matchen.
Och sen sommartiden på det. Men som sagt, det finns inte mycket som drar ner den fina stämningen i kroppen och truppen. Hörde Rådjur och Proppen snacka framför mig i bussen "detta blir vår första match som ssl-tränare"
Helt sjukt är det. Nästan lika sjukt som att min brorsas lag vann sin första match någonsin i handbollens lägsta serie igår. Grattis bror och hela Snipers. Bara fortsätta så nu.

Vad ska man säga om allt som varit. Helt otroligt. Vi har över 1000pers i alla våra hemmamatcher i kvalet. Vem trodde det. Helt underbart har det varit att spela inför vår hemmapublik. Alla i laget har varit lyriska. Det största jag varit med om. Tack för att ni har hjälp oss till denna framgång.
Vi har gjort detta tillsammans HELA FÖRENINGEN!

Finns så många som jag vill tacka för denna framgång;
-Nille och Pompe som har gjort att min kropp har klarat av att spela.
-Hela laget som har hållt ihop, stöttat varandra, slitit i vått och tort, ni är dom bästa jag har spelat med.
-Tränarna har gjort ett kanonjobb med laget. Vi vinner serien med 2omgångar kvar av serien, vinner kvalserien när det är 1omgång kvar. Vad ska man säga. Världsklass! 
-Bästa tjejen som har stöttat och köpt att man har varit sliten och lite frånvarande i tankarna, varit mycket innebandy i huvudet senaste tiden. Jag Älskar dig.
-Min familj som alltid är på matcherna och stöttar mig och laget. Det betyder hur mycket som helst. Jag Älskar er.
-Alla som jobbar runt laget som har gjort detta till en kanon säsong. Ni gör ett hästjobb och gör denna förening till en förening i världsklass.
-Alla fans vill jag också tacka-  Alla gamla som har följt oss i flera säsonger. Även alla nya. Ni gör allt så mycket roligare och blir den extra spelaren när ni hejar och stöttar oss. Guld till er. Har bergis missat nått men allt och alla är riktigt betydelsefulla och har gjort sitt i denna framgång. Såg och träffade många gamla betydelsefulla personer i mitt liv och innebandykarriär i fredags.
-Min första tränare Roger Jansson.
-Jimmy Andersson som har varit med i ledarstaben denna säsong och var min tränare när jag var junis.
-Daniel "mini" Carlsson och Mikael Hultgren mina gamla klasskompisar och som började med innebandy samtidigt som mig.
-Mina gamla juniskompisar med barndomspolaren Anders "pandan" Larsson och min gamla backkollega Joel Hendriksson för att nämna några.

Vill inte glömma någon för det är så många som var och kollade och betyder så mycket och som gjort detta till det största i min karriär.
Så tack alla. Ni är underbara. Nej ska väll börja ladda för matchen snart.

Kram på er allihop


Vad ska man säga?


Igår hände det största inom innebandyn någonsin. Innebandyn fick sin första streakare. Kolla länken nedan.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/innebandy/article4749907.ab

Ska väl inte svarta ner mitt fina ryckte genom att säga vad jag tycker om streaking men kul för innebandyn med lite publicitet.

Annars just nu, väntar och väntar. Har precis gjort klart lite makaroner och korv. Gillar inte att äta innan match men måste få i mig något, hoppas man får behålla det under matchen.

Så sjukt taggad just nu. Hur kul som helst att kolla i gästboken och se att det är så många som är laddade, intresserade och som ser fram emot ikväll.

Nu ser vi till att tillsammans göra denna kväll till något speciellt att skriva in i historieböckerna. Dagen då TT sprängde Eriksdalshallensväggar och fick taket att lyfta av sång, skrik, glädje. Dagen då TT tog klivet upp till högsta serien. Som det har sagts så många gånger nu. TILLSAMMANS är vi starka. TILLSAMMANS ska vi klara detta, och som GES sjöng 94, TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA.

NU KÖR VI. TILLSAMMANS!

Snart så, snart snart.

Sitter på tunnelbanan på väg till jobbet nu. Magen lever sitt egna liv, mer än vanligt ni som känner mig. Är riktigt nervös. Inte som innan Mullsjö men inte långt ifrån. Sov riktigt dåligt i natt. Låg och vred och vände mig om. Försökte tänka på något annat än dagens match. Gick sådär. Har nog gjort 30 baljor och lika många ass i mina tankar. Och publiken har varit på topp. Så det är bara hoppas att det blir så som i mina tankar. Lika bra publikstöd som i dom tidigare matcherna. Det behövs idag. Ni är den stora skillnaden. Sen skiter jag fullt i om jag gör några poäng alls. Bara vi vinner. Jag vill inget hellre just nu. Snart framme vid jobbet, solen skiner just nu, men bra kallt om fingrarna. Detta kan bli en underbar dag. Det måste det bli. Vill bara att kl blir 20.00. Orkar inte vänta. Ne måste jobba nu. Ses sen . kram på er alla

Och allt började fredagen den 13!Fast det stämmer ju inte helt. Men jag gillar datumet och det som vi lyckades få fram med affischen och speciellt vad vi tillsammans, spelare, ledare, arrangörer och publiken lyckades med denna fredagen den 13 mars 2009.

Ne men allt började tidigare som det har skrivits om på hemsidan. Om det långsiktiga målet som sattes att TT skulle vara ett starkt div1 lag säsongen 09/10. Men nu står vi här redan nu. Och det är säsong 08/09 nu. Vi är en match från att säkra en SSL plats. Vem trodde det i början av säsongen. Jag visste att vi hade ett riktigt bra lag. Att vi hade en bra organistion. Men att vi skulle vinna serien, att vi skulle få kvala, och att vi skulle vinna dom 2 första kvalmatcherna, spela 2 lika och kunna säkra platsen på "hemmaplan" i Eriksdalshallen inför mer än 1000 hemmasupportrar. Ne det trodde jag nog inte.
Men nu är det så, vi kan säkra på hemmaplan och sen ha 1bortamatch mot Mullsjö kvar. Helt sjukt.

Annars så var det träning igår. inge vidare sådan men det är slutet av säsongen, mycket slitna kroppar och mycket tankar på fredagen. Själv så vet ju alla som känner mig att jag alltid har lite små ont här och där. Men när domaren blåser i pipan så känner man inte något.

Bara 1 riktig träning kvar av säsongen, på Torsdag, sen är det bara 2matcher kvar. Efter det kan man börja känna efter ordentligt och tycka synd om sin kropp. Men just nu är det bara köra Arnold.
(Det blir ju TT. T2 eller?)

Snart kommer cap över och ska käka lite gott käk och kolla rulle med Rulle. Alltid lika trevligt. Får se vad det blir för film denna gång.

Hittade lite roliga grejer som man kunde fixa själv, inte som Håkans affischer men ändå.


  Vid da data. Da man, da dude, da Link! C U when vi ses

På fredag- då gäller det- 1lag 1 förening 1 mål!

Vår dator lade av i fredags så därför har det inte blivit något bloggande för min del, och inte för någon annas del heller ser jag!

Sitter nu med tjejens nyinförskaffade dator. Känner mig jätte manlig, den är liten och rosa med en rosa mus! 
Hmm, får nog proppa någon på träningen sen så min manlighet stiger igen :)


Vad finns det annars att säga om helgen som varit...
Match i fredags mot Sirius. Fullt med folk på läktaren och klacken kämpade på riktigt starkt hela matchen. Resten av publiken kom igång lite då och då, men det var nästan bättre fredagen den 13... förutom  sista 5min plus sudden i denna match, då var det tryck.
Skönt att få med sig 1pinne från den matchen och det visade sig sjukt viktigt.

Över till söndagens match.
Tjejen berättade att det hade kommit lite Sirius folk och satt sig vid helt ovetande vid TT-supportrarena. Man kan ju förstå det, det var ju deras hemmaplan och då sätter man sig ju där det är mest folk. Det borde ju vara hemmasupportrarna. Men ICKE. Dom flyttade sedan över till andra sidan av läktaren för TT ägde den sidan av hallen. SÅ grymt skönt att ha med sig så många supportrar som hejar och klappar. Det är helt underbart att spela såna matcher när man har ert stöd på planen. Man lyfter sig flera nivåer och springer hela tiden de extra stegen.
Ni är grymma. Tack för allt ert stöd!

Vill dessutom ge ett stort plus till Pontus Altinoch hans grabb Jesper för dom grymma bilderna och för deras live update både med bilder och i gästboken under matchen. Och även Sonja Bohman.
Det är alltid lika kul att titta på era grymma bilder från matcherna. Tack!Återigen... klacken ni gör ett kanon jobb, och även resten av publiken.
Nu på fredag så behöver vi ert stöd, ert stöd att hjälpa TT upp till superligan.
Nästan alla som kommer vara i Eriksdalshallen på Fredag kommer vara där av EN ENDA anledning. Att heja på TT.
Så på fredag hjälps vi åt allihopa, dra dit familj, vänner, kollegor ja alla ni känner.
Och skäms inte över att ställa er upp och skrika, heja, klappa. Vi ska nå superliga tillsammans, vi på planen, alla som hjälper till runt laget, alla ni på läktaren som hejar på. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi ett lag. en förening för högsta ligan. Och det ska vi visa på fredag när vi TILLSAMMANS säkrar SSL-platsen.

Ni betyder mer än ni tror i denna kamp. Med ert stöd så blir vi starkare, snabbare och bättre. Så gör er röst hörd på fredag. Nu spränger vi vår borg(Eriksdalshallen) med sång, dans, hopp, glädje, handklappningar, trummor, hulligantutor ja allt som låter.Vid den lillalilla rosa datorn med den lillalilla rosa musen//den gamla gymnasten #18 Linkan


Snart smäller det!

Känns nästan som på nyår. Man bara väntar och räknar ner tills matchstart.

Förra fredagen var helt sjuk. Har nog aldrig varit så nervös som jag var då. Hade sovit dåligt flera nätter i rad. Kände mig orolig i magen. Man hade ju väntat så länge på kvalet och vi hade ingen aning om hur vi skulle stå oss mot dom andra lagen. Nu har vi fått svar på 2 av dom. Men ikväll så är det det 3 laget som gäller. SIRIUS.

Har en gammal U-19 polare där. Dan Johansson, en riktigt duktig lirare som ni borde titta extra på. Jag kommer i alla fall inte släppa blicken från honom.

Förra fredagen laddade jag med lite slap shot och hockey taklingar på youtube, och man ska ju inte bryta en vinnande trend så det blir nog det idag med. Ska iväg till kiropraktorn först så ska han få massera min högra skinka! Stackarn, men nån måste ju göra det. Har haft lite små knas sista dagarna men hoppas att man ska kunna köra på för fullt. Med alla fans på läktaren så kommer man inte våga något annat.

Annars ser det bra ut i truppen. Tungt att Linus har ramlat av linjen och är hemma sjuk. Han behövs såna här matcher. Sen så är det lite smågrejer men så är det alltid i slutet av säsongen. På planen så kommer man inte känna något ändå.

Så nu är det bara ladda för innebandyfest. I kväll så lyfter vi taket, spränger väggarna ja nu ser vi till att göra Eriksdalshallen till en arena fylld med glädje, sång, dans och gemenskap. Nu hjälps vi åt att lyfta TT ett steg närmare toppen. ALLA FÖR TT!


Tillsammans kan vi bestiga vad som helst, som  Marvin Gaye, Diana Ross och troligen fler har sjungit. There ain't no mountain high enough, Ain't no valley low enough.Ain't no river wide enough, to keep me from you!


Vid pennan #18 Linkan alias Jason

Bara timmar kvar

Hej igen alla galda TTIBK-anhängare!

Var ett tag sen sist, men nu är det väl läge igen att skriva några rader om vad vi håller på att ställa till med. Kvalmatch ikväll igen om nu någon har missat det. Sirius står på menyn och jag hoppas och tror att publikrekordet från förra fredagen ligger pyrt till. Jag tror jag talar för hela laget när jag säger att man fick gåshud av att kliva in i hallen inför Mullsjömatchen. Vilken matchöppning, vilken inramning, vilken underbar publik, vilken fest och vilken total framgång det blev. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla inblandade som var på plats och gjorde kvällen oförglömlig för alla som har ett stort TT-hjärta.
 
Men vi ska nu inte göra misstaget att tro att resten löser sig och att vi praktiskt taget redan är klara för SSL bara för att vi råkat vinna två matcher. Nu gäller det att bygga vidare på den fina grund vi skapade i de två inledande omgångarna. Annars är förra helgens segrar föga värda om vi nu bara kliver ut och tror att någon annan ska göra jobbet åt oss.

Men det här vet alla inblandade, ni så väl som jag, att vi ikväll kommer att kliva ut med samma frenesi, glöd och passion som vi gjorde förra fredagen. Ni på läktaren och alla runt omkring kommer att ha lika stor makt, om inte ännu större, att påverka utgången på planen som förra fredagen. Tillsammans är nyckelordet för att vi ska nå SSL. Tillsammans kan vi klara av det. Tillsammans kommer vi att klara av det. Tillsammans är vi oslagbara. Vi ska vissa hela innebandy- och hela idrottssverige vad en "liten" förening som drar åt samma håll kan åstadkomma.

Ikväll ses vi i Eriksdalshallen, Ikväll gör vi det igen, Ikväll kan ingenting stoppa oss. TTIBK mot Eliten!

Er egen
#1Gamla goda tiden! Nya bättre tiden!

Satt idag och kollade på gamla kort som man har lagrat på datorn. Har nog fler bilden nere i kartonger i källaren som skulle vara kul att plocka fram och scanna men känns inte som man har ork med det nu. Om någon vill se dom så påminn mig efter kvalet!


Hittade en bild på André från säsongen 07. Tur att han är i bättre form nu, det behövs under kvalet!

 
Det är även skönt att Öhrny har växt upp lite men hans gänghäng uppväxt tittar fram ibland med lite för hett temprament på matcherna. Och snart så kommer han forsera gatorna med poliskläder!

 
Fisken har satsat mer på snabbhet än styrka i år och det har gett utdelning. I alla fall på planen. Kan tänka mig att tjejerna saknar dom där armarna och benen. GGrrrrr!


Dahmen har hittat sig själv nu och blivit en storback både framåt och bakåt efter några vilsna år som forward! (bilden tagen 07!)

Hade tänkt att bara lägga upp några gamla lagbilder som jag hittade på datorn men hittade dessa bilder, vilken tur va!

Säsongen 99/00.
Vissa känner nog igen Jimmy Andersson tredje från höger, Peter "Pj" Johansson bakom, Sonny Andersson i mitten,David Roos 8 från vänster med Backstreetboys frillan, Mika Packalén 3a från vänster och mig själv bredvid Mika.

 Säsongen 06/07 när jag kom tillbaka till Tyresö efter några år runt om i sverige(Balrog,Trosa/edanö och Surahammar)

Den enda lagbilden jag hittade från säsongen 06/07. När vi gick upp till div1!

Säsongen 07/08! Grym bild! Bra jobbat Håkan.

Sen finns det 2 olika för denna säsong, någon favorit?


Ne nu ska man börja fixa sig i ordning för träningen. Ses imorn med full energi.
Kram på re

Några sköna grejer!

Så grymt kul att läsa om alla som är taggade inför fredagen. Tror att det än en gång kommer bli en riktigt publik fest. Har suttit och taggat lite själv med lite youtubeklipp som jag tänkte dela med mig. Se det som några väl valda förslag ;)

TT like´s to party all the time (klicka på länken)


Och vidare....


En riktigt tung favorit. Tänker er själva en gungande Eriksdalshallen " heja heja TT lalalalalallalal heja heja TT"
Det är alltid svårt att få med alla, vissa kanske känner sig obekväma med att ställa sig upp och föra liv men vilken fest det skulle bli om alla släppte på spärren och bara följa med strömmen.  "Tyresö är dom bästa, heja heja heja TT""Tyresö, tyresö, tyresö tyresö tyresö, tyresö, tyresö, heja heja tyresö"

Och tänk på att, när ni hejar och stöttar oss, det är då ni hjälper oss på planen. Om ni fokuserar på motståndarna eller motståndarsuportrarna så hjäper det inte oss överhuvudtaget. Allt för TT!! Vi behöver ert stöd som senast. Ni var och ni är grymma! Ni är alltid den extra spelaren, som aldrig hänger med huvudet!!

Efter kommande Fredagskväll i Eriksdalshallen så kanske vi kan få några klipp själva och lägga upp på Youtube!

Lite om senaste matchen mot Växjö då. Addde var hur grym som helst. Man kan ju undra hur tränarna tänkte när de satt Benji på sidan efter hans stormatch mot Mullsjö... men Addde kliver in och gör den ena monsterräddningen efter den andra. Tycker han lika gärna kunde fått en 5:a som den 4:an han fick. Vilka grymma målisar vi har, helt sjukt!

Lasse kliver in från start. Efter några hårda skott över mål sa Rådjur till honom "skjut lågt" och i nästa byte SMACK! Lasse målskytt. Han gör en riktigt bra match, sliter på starkt.
Tussen får även en stjärna från mig. Kliver in och spelar riktigt bra. Kul att se att han har vuxit i det defensiva spelet. Han kommer bli en storback!

Längtar tills på fredag. Efter förra fredagen så vill man bara tillbaka.


BOX                                    +                               PLAYBilderna ovan - Firren har tryckt detta på t-shirt för vårt Boxplay. Riktigt grym.

Bilden nedan- Min familj har tryckt upp denna tröjan. De är mina största fans.


Skriv gärna och kom med förslag vad ni vill ha skrivet, om det är något ni vill veta eller tycker?

Och tills på fredag, vila rösterna, vila kroppen, sov ordentligt.
Det kommer krävas 100% från alla håll och kanter. Nu tar vi ett steg till på vår väg mot toppen!


VÄRLDSKLASS!

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=102&aid=34209
Betyg: Tyresö/Trollbäcken-Mullsjö

Innebandymagazinet.se var på plats och betygsatte spelarna i kvalserien mellan Tyresö/Trollbäcken och Hide-a-lite Mullsjö.
Här är våra betyg, spelare för spelare.
Innebandymagazinet.se:s betygskala:
5 = världsklass
4 = mycket bra
3 = bra
2 = godkänd
1 = inte godkänd

Tyresö/Trollbäcken
Målvakt
Benjamin Löfdahl 5


Jag kan inte mer än hålla med. Benji var grym igår. Gjorde den ena superräddningen efter den andra. Men har har även visat det i serien. Skönt att han visar det när det verkligen gäller oxå. Benjamin får 5 av 5 toasters av mig.

Tycker alla i laget gör en kanon match. Vi visar att vi är sjukt starka i försvaret. Lite besviken är jag att vi släpper mål i boxplay. Men vi rättar till problemena som vi får och spelar stabilt sen tycker jag.

Sen har vi lekfarbror Victor "Ville" Ferraresi! Kunde lika gärna ha fått en 5:a i betyg. Han vrider och vänder, har kyla när han har bollen och bara lägger in bollen i mål eller smeker i väg passningarna. Vet inte vart han hittar allt? Du är grym Ville.


Kevin Dyckman! En hyffsad debut måste man säga. Nog inte många som vet vem han är, men många kommer veta det framöver. Får kliva in i PP i sin a-lagsdebut! I ett kval! Till superligan! Jo han sätter dit den i kassen! Vilka killar vi har att fylla på med. Vi har ett ungt lag och vi har många unga hungriga som vill komma upp. Tycker det är underbart.

Måste hylla backarna, eller igentligen hela försvarspelet. Grymt slit igår. Måste höja André Parnéus lite. Vilken grym match igår både framåt och bakåt, kul att se det lossna lite framåt.

En annan rolig grej. Min gamla gymnastiktränare var nere på matchen tillsammans med Tyresögymnasterna. Det är det kanske inte så många som vet att man var en ung och lovande gymnast för 15-20år sen. Såg tyvärr inte så mycket av deras framträdande men vet att dom är riktigt duktiga. Tack för att ni hjälpte till i pausen. Vem vet, man kanske gör comeback som gymnast i TT´s pauser i framtiden! Eller?
'
Hade sjukt svårt att sova igår, var ganske uppe i varv. Har fortfarande en underbar känsla i kroppen, bortsätt från att jag har ont i knät från alla vurpor, och i tummen efter ett slag och och i framtand och läppen efter en krock. Men skulle ta dom smällarna och några till alla dagar i veckan för det här laget, för er på läktaren och alla er runt om i föreningen.

På söndag smäller det igen. Blir nog att ladda upp med Slap shot och youtube NHL tacklingar igen. 

Det största och härligaste jag varit med om inom innebandy!

Glädje, fest, kärlek, gemenskap.
Jag vet inte vad jag ska säga. Den atmosfären som var i Eriksdalshallen denna fredagen den 13 var något av det största jag varit med om.

Det finns många som säger att en bra publik blir som en extra spelare. Jag kan inte säga det bättre. Mitt hjärta växte av trycket och stödet på läktaren. Och stödet  kom från alla håll och kanter. 

Vill tacka alla som gjorde eriksdalshallen till vår borg denna kväll. Ett riktigt grymt jobb. Över förväntningarna. Har aldrig varit med om något liknande inom innebandyn.

Så tack för allt.

Fast det är fortfarande en lång väg kvar. Fast med er i ryggen så kan vägen bli lite rakare. Hemma i vår borg är vi starka.

Med kärlek till er alla lagkamraten, supportrar, ledare, spelare familjer vänner ja alla. Kvällen kunde inte blivit bättre.

Så blev det Hide-A-Lite Mullsjö AISVågar ni komma? Det kan bli en rysare!


Och så var det bara......fyra......lag.........kvar!

Japp så det är nu det gäller. Denna vecka så börjar äntligen kvalet. Fyra lag där alla möter alla hemma och borta. Och som dom flesta vet så är det vi, Sirius, Växjö och........................ja det sista laget blir klart ikväll.

Och dom nominerade är...................................
11.Järfälla         117-151 ( -34)  21p
12.Jönköping      91-139 ( -48)  21p
13.Västerås      120-156 ( -36)  19p
14.Mullsjö         119-158 ( -39)  18p

Och i sista omgången möts Mullsjö-Jönköping. Vinner Mullsjö så går dom om Jönköping på bättre målskillnad men måste ändå förlita sig på att Västerås inte tar mer en 1poäng i sin match och att Järfälla förlorar sin match, men då hänger det ändå på målskillnaden.
Hänger ni med, jag har tappat mig själv i alla fall.
Västerås har Dalen hemma i sin sista match och Järfälla har Pixbo Wallenstam IBK hemma i sin sista.
Det laget som hamnar på 13 platts är det laget som hamnar i kvalet med oss, sirius och växjö.


Det finns några som har frågat vilket superligalag man helst vill möta? Tycker sånt är svårt.

Jag är ju inge större fan av bussresor så Järfälla skulle ju vara nära och bra. Skulle bli en ganska intressant familjefight mellan bröderna Gafvelin. Men jag tror ändå att Järfälla är det starkaste laget av dom fyra som är kvar så..............nja.

                            Rådjur - Sebbe


Sen har vi Jönköping som jag ofta har sett som ett stark, bra lag men som har haft det lite tungt ett tag verkar det som. Kommer ihåg när jag körde med Balrog i elitserien när dom hade spelare som Pelle Svensson,Johan Andersson, Andreas Hedlund och Daniel Calebsson. Det var riktigt giftig lirare. Men vilka har dom i laget nu? Dom har en grym landslagspelare i David Gillek men sen har jag tyvärr inge koll på resten av laget?
Tror en gammal u-19 polare kör där också. Micke Blomberg, stor teknisk back.
Men Jönköping är i alla fall inget lag som jag skulle vilja möta, för lång bortaresa och jag tror det är ett svårt lag att möta.


Västerås då? Ja det är faktist det enda laget som jag har sett en match med i år. Och dom bjöd inte till så mycket som imponerade på mig. Dom har en riktigt grym spelare i Christian Mattsson men vad har dom mer? Dom har många duktiga innebandyspelare, självklart annars skulle dom inte spela i superligan men dom har många som blandar och ger. Och till Västerås är det inte så lång bussresa så dom skulle jag gärna kunna tänka mig att möta. Det är även som som just nu ligger på kvalplatsen.Sist så har vi Hide-a-lite Mullsjö. Dom vet jag inte något om. Vet att det skulle bli en bussresa som skulle ta ett tag men spelmässigt, spelarmaterial och historik.....................tomt. Men som sagt, lång bussresa så det blir minus för min del.

Allt det här vilket lag man skulle vilja möta är ju igentligen skit samma. Man får det lag man får och om du är nu än lång bussresa så är det det. Det är bara bita i citronen och le ändå. Men man har alltid sina funderingar och önskemål.

Som sagt nu är det inte lång tid kvar. Idag så är det träning och det kommer nog vara lite mer bestämda och hungriga ansikten. Tyckte det märktes redan förra veckan att man har lite större krav och förväntningar på sig själv nu än under seriens gång. Men nu så är det dags att spela, träna, äta, sova och skita innebandy under 3 veckor fram.
Kul att masen är tillbaka på planen, riktigt viktigt.


Nu till ett dilemma. Slutspelsskägg eller inte? Låter det vara kvar till första matchen sen får man se efter den om det får vara kvar. Gumman kommer bli lika glad som vanligt när man sparar ut lite, eller!

Fisken, grym T-shirt som vanligt. Kommer bära den med glädje, ni kommer få se den sen.

Till sist. Kul att höra lite här och var att det troligen kommer komma mycket folk på matchen mot SSL laget. Vi får alla hjälpas åt att dra dit folk och fixa en riktig fest av det här. Jag kan lova att vi kommer göra allt vi kan på planen för att ta oss till finrummet.

Ses på fredag 20:00. Let the game begin!


RSS 2.0