#87 Fredrik Cederborg

Tjena boys.
Som alla vet varar min innebandy säsong endast två månader per år. I år har jag varit med extra länge eftersom mitt lag lyckades nå en SSL plats i fjol när jag var på uppdrag i alperna. Nu har min mate Jocke Alvegren skrivit till mig på msn att snön börjat falla i bergen igen. Så jag vill passa på att tacka för mig den här säsongen men mer om det senare.
Har massa saker som jag skulle vilja framföra så här i mitt avskedsinlägg. Som alla vet så har min drömkarriär som underklädes model tagit ett stopp i framfarten. Ja, jag hade hoppats på att Fisken skulle anställa min gurkas kropp som modell för hans underkläder. Men Fisken tog snarare ett steg i felriktning för min del och sysslar hellre med fan-tissor med bilder på linkan till hans supportergrupp. Visst skulle jag kunna vara uppvisningsmodell för dessa tissor men då får jag inte chansen att visa min tvättbräda på samma sätt.
Idag har jag hunnit med att säga upp mig från Hard Rock, ni som inte vet så är jag en väldigt framgångsrik bratender. Jag hade sällskap av AIKs nya stjärnförvärv Leo Svanberg samt tysken Markus Tyko, lite trist för att dessa två herrar skulle splitta på en bulle hem från city och jag lägger inte gärna ut cash på det liksom, så jag "Bajsmoula" som jag förr kallades gick ner till kungsan och tänkte ta ett snålåk med SL. Det är ju ruggigt värt att ta bussen istället för att casha ut 150kr var på en bulle hem. Tur som jag har glider PW förbi i sin lilla moppebil, tillsammans med sin kusin och sin kusins flickvän. Jag såg rätt snabbt att det var PW eftersom dom tre trängdes rätt rejält och PWs ansikte satt som klistrat intryckt i sidofönstret. Jag busvisla och vinkade mot PW som fick syn på mig med hjälp av min falska solariebränna. Jag och PW småsnackade lite sådär som vi brukar göra innan träningen och berättade att min bil stod parkerad i gallerians parkeringshus. Eftersom PW skulle till tyresö föreslog jag att vi kunde sammåka dit i hans bil, storlek som en moppebil. PW berättade ju att det skulle bli riktigt tight i baksätet men jag ville ju helst inte köra min bil hem vilket skulle betyda att jag skulle behöva tanka den. Min kära var verkligen snustorr. Tillslut hoppade jag in i PWs bagagelucka, helt perfekt för mig, jag är ju inte så lång så det var garanterat bättre än att dels splitta en bulle med grabbarna, ta mig hem kommunalt som jag visserligen är van med eller att promenera till gallerian för att ta min kärra som behövdes tankas. Dessutom var jag fortfarande lite smålullig efter slattarna jag hällt i mig inne på club toxic strax före hard rock. Men nog om det.
Blev droppad vid flex gym. Lite roligt för när jag gled in på gymmet stod den där heta receptionisten där, ni vet den där blonda som bara är så,... daaaamn., hon sa "hej" lixom lite så där trevligt, och jag fick en chock, och hörde mig själv mumla fram ett "Vad har du?" till svar. hon tittade riktigt frågande på mig och jag frågade mig själv innombords vad fan jag sa egentligen. Gled förbi lite smidigt och vek fort av in i omklädningsrummet. Stod och smyg titta ut därifrån sen med dörren på glänt och väntade på att hon skulle gå hem för dagen, kunde ju knappast gå ut och visa mig igen.

Så där är det ibland och man måste faktiskt bjuda lite på sig själv som jag alltid brukar säga när jag laddar upp mina egobilder på Lunarstorm, som jag fotat i mitt badrum.

Nu ska jag avrunda och krypa ner i bingen, ensam, ring om ni vill sällskapa chicks. Ska visserligen upp tidigt imorgon maän mitt flyg till alaperna avgår vid 10 tiden.
Lycka till på fighten imorgon och resten av sässen så ses vi till SM festen. Har förbokat en limited edition biljett, silverfärgad, lagom stekhet till det gallej partyt.
Måste hinna framföra att jag är jävligt besviken på drömfemman.se för er som inte sätt det så har någon italiensk lirare i teamet mer än 3 ggr så högt värde än mig, ferrari´sezi eller något sånt. Vem fna är han. Aja har ju bara vart med 4 månader de senaste 2 sässarna så inte jätte lätt att lära sig alla namn, men visst måste jag varit lite underskattad på drömfemman.

Ha det gött boyz detta var allt från cederträ gurkan från denna sässe!


Frecke Ström #11Fredrik Frecke Ström är ett fysfenomen. Han har varit ostoppbar i spåret under försäsongsträningen, han har gjort flest armhävningar av alla, han kan hoppa högst och kasta längst. Han är snabb, graciös med en makalös kondition. Att se Fredrik i spåret är som att skåda en älgkalv ta sina första steg, vackert, känslosamt, lite klumpigt, men ändå ett sånt där ögonblick som för alltid sätter sina spår. Som man minns tillbaka till när man är 26 år gammal och tänker tillbaka på sin innebandykarriär. 

Fredrik har tränat och ätit rätt hela sitt liv, han är en renlevnadsmänniska och trots klippkort på Golden Hits har han aldrig druckit alkohol. För att Fredrik skall kunna hålla sig i denna underbara fysiska form går han upp väldigt tidigt om dagarna. 02.45 ringer Fredriks väckarklocka och Fredrik är väldigt fort uppe ur sängen. Han glider ner för stången i hans 2-plansvilla och landar rakt ner i sina joggingskor. Fredrik har alltid förberett sin frukost dagen innan. De kan bestå av falafel men kantarellsås, gratinerad hummer med hjortronsylt eller kanske en pate för lite extra protein. Detta mixar Fredrik med Isostar recoverydryck och fyller i sin vattenflaska som han har med på morgonens joggingrunda. Efter ca 8km är det dags för frukost och Fredrik sprutar med all sin kraft flaskans innehåll i ansiktet. 

Efter sin joggingrunda öljer Fredrik sitt vanliga program på 2 timmar innan han skall gå till jobbet.

1. 300 situps med sin mycket bedårande syster på axlarna. 
2. En pingismatch (bäst av 43) mot Fredriks mycket bedårande syster  
3. Springa trapp ca 1 gång upp
4. 480 armhävningar med Fredriks bedårande syster på ryggen.

Och avslutningsvis ca 34 minuter spegling i Fredriks nyinköpte fulllängdsspegel nyinköpt på Ikea, modell Lillholmen. Mycket vackert tänker Fredrik med ett belåtet leende...

Efter det går Fredrik till jobbet. Det är ca 3 mil och tar Fredrik ca 25 minuter. Fredrik jobbar som vanligt hårt och tar sitt arbeta på fullaste allvar. Han är väldigt omtyckt av sina kollegor och har blivit utvald till månadens stekigaste anställda vid ett flertal tillfällen. 

När det kommer till matlådor är Fredrik väldigt speciell. Hans stadiga frukost gör ofta att han är väldigt instabil i magen under lunchtider. Därför brukar Fredrik endast hoppa grodhopp ner till närbutiken och köpa en actimel. Smaken blåbär är Fredriks favorit men för att pigga upp tillvaron, och för att fira att TT tog sina tre första SSL poäng i tisdags köper Fredrik smaken vanilj. För att lyxa till det ytterligare slänger Fredrik upp sin systers kreditkort ala Amex black, och köper en alkoholfri flaska Moët (Champagne) som han stekigt sprutar över expediten. Med ett belåtet leende på läpparna kör Fredrik intervaller tillbaka till jobbet och börjar direkt fokusera på kvällens träning...


Som jag nämde tidigare måste denna man, detta fysfenomen, underbarn, gudagåva, ja kalla honom vad ni vill, denna man måste ha tränat, ätit och druckit rätt i hela sitt liv. Jag Googlade Fredrik Ström och hittade faktiskt en länk från Fredriks yngre år!

Kolla själva:

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5921908.ab


/Dhamén


RSS 2.0