Drömfemman

Har precis varit inne och gjort min drömfemma på drömfemman.se. Vore kul om alla gjorde sin egen. Kul att kolla vad man är värd också, jag är t.ex. värd 75.000 mot Villes 300.000! That´s life... :P

Självklart valde jag mig själv som topp mellan ett helt okej radarpar. Min femma ser ni här:

http://www.dromfemman.se/transfer.php


/C.

Vad förväntas Micke Karlsson göra som är värt allt trubbel?

Som de flesta av oss som följer innebandysverige och framförallt innebandystockholm just nu har ju frivilligt eller ofrivilligt får höra om Mikael Karlsson och hans kontraktsproblem med Balrog och Hammarby. Advokater och dylikt har kopplats in och det har varit en jävla soppa.

Jag bara undrar, är han värd det. Kommer han att producera den mängd poäng som behövs för att hans prestation ska kunna mätas med det strul det varit?

100 poäng vill Micke Karlsson själv göra. Är ens det tillräckligt?

Nu har även sportbladet skrivit om denna mycket underhållande soppa!
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/innebandy/article5831159.ab


           VS          /C.

Premiären avklarat, dax att köra vårt race.

2-4 mot Falun i TT´s första match i högsta serien. Det är inget att skämmas över. Falun är ett lag som är tippade på övre halvan, dom har x antal säsonger bakom sig i högsta serien. Vi är nykomlingar hade 2-2 in i sista perioden.
Det var flera i vårt lag som gjorde debut i högsta serien och jag tycker att alla skötte sig riktigt bra. Hela laget spelade bra. Tycker TT gör en stark match och ssl debut. Men jag är sjukt besviken på att vi torskade. Vi hade några bra lägen, 3 ramträffar. Men visst, dom hade några giftiga lägen också som benji gjorde några sjuka räddningar på.

Så vad ska vi ta med oss från premiären. Vi hade ett riktigt stabilt försvarspel när vi var uppställda. Vi slet på hela matchen. Benji visade att han håller ssl-klass. Boxplay höll tätt. ''

Det var ingen dålig publiksiffra mot falun men var det bara jag som blev besviken att det var under 1000pers. Ni som var där gjorde ett kanonjobb, klacken gör som vanligt ett grymt jobb, men visst trodde man på mer folk.

Så vad väntas här framöver? AIK på fredag i solnahallen. Möta svenskamästarna i deras hemmahall på en nylackat parkettgolv. Vad ska man säga om det. Ja bollen är rund och ingenting är omöjligt. För egendel har man legat hemma sen i lördags med inflammation i yttre hörselgången och på trumhinnan i vänster öra. Så har bara hört hur träningesveckan har varit. Surt surt surt. Men vad ska man göra. Har börjat med pencillinet så hoppas att man kommer utanför dörren på fredag.

På matchen mot Falun så hade vi fixat några tröjor med några spelare:


Finns det intresse för dessa tröjor eller om det är någon annan spelare som ni skulle vilja ha tryck så skriv gärna till mig: peter_lindgren82@hotmail.com

Nu hoppas jag att alla ni som var och stöttade oss mot Falun kommer och stöttar oss mot Västerås nästa vecka. Ni behövs verkligen. Kommer ni och stöttar oss mot AIK så är det en stor bonus.

Ne nu ska jag försöka få i mig lite saker och bli frisk. Hoppas på en härlig match på fredag.

Hade kanon alla/Link da sink

Alla ombord, för nu kör vi!

Nu är allt som har med försäsong lagt bakom oss. Träningsmatcherna är gjorda och det med blandade resultat.
Framför oss har vi nu 3träningar och sen på fredag........................... ja jag hoppas att ni inte har missat det.


Såg på innebandymagazinet att falun är tippade 5:a i serien. Men att dom inte ser mötet mot oss som en drömlottning. Det är alltid svårt att möta nykomlingar tidigt när inget lag har fått något grepp om oss.

Så vad ska man säga om fredag. Det som gäller för vår del är att köra 100 hela matchen. vara med från start och inte vika undan. Vårt försvarsspel är våran styrka. Ser vi till att kriga där och hjälpa varandra så kommer falun få svårt att göra hål på oss. Framåt så är jag inte orolig. Där har vi så mycket talang och lekfulla spelare så det kommer nog komma.

Kvalet var en stor fest för oss spelare. Den publik som anslöt till matcherna kan fortfarande få mig att bara le. Och vad man har hört runt så låter det som att det kommer komma många på fredag. Så det är bara hålla tummarna. För det finns inget bättre än att ha en storpublik som stöder en i ryggen, känna ert stöd som lyfter en flera nivåer, höra er skrika så att man orkar ta den sista ruschen fast en krafterna är helt slut. En bra publik är en extra spelare för laget.

Så jag avslutar som inför kvalet. Ta med era nära och kära, kamrater och kollegor. Ta med saker som kan göra ljud. Ta med tyresö/trollbäcken grejer. Vi ska få vår hemmaborg Eriksdalshallen att se ut som en TT klädd julgran på insidan och spränga tacket under musik, sång, rop, ramser och glädjeskrik.

Tillsammans ska vi göra detta till den bästa starten man kan få på en helg. Tillsammans ska vi se till att få detta till den bästa starten TTIBK kan få på sin resa i SSL. Tillsammans ska vi göra fredagen den 18 september till dagen då TTIBK gjorde debut matchen i Eriksdalshallen till en stor fest med 3poäng inkasserade på kontot och en publik som motståndarna fasar.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA.TILLSAMMANS ÄR VI TTIBK!

 Jag kommer vara där, KOMMER DU? /Linkan #18


RSS 2.0