Öhrn

Jag har hittat Anton! Idag när jag var ute och cyklade på min poliscykel och skrämde barn med min batong såg jag en liten rädd finsk pojke sitta bakom ett bollplank. Jag kastede mig av cykeln, trippade fram på mina fina polisfötter och tittade runt hörnet.

Där satt Anton, han hade baxxat en kebab från Tyresögrillen. Jag frågade vafan han höll på med, och efter en snabb gråtattack fick han fram att han tjuväter. Det här måste jag berätta för Anne sa jag till honom väldigt otrevligt.

Jag tittade honom strängt i ögonen också för att se om han ljög eller ej, (det har jag lärt mig på polisskolan), tog ett snabbt grepp på Anton (som jag också lärt mig på polisskolan) och knöt sen fast honom på min superracepolishoj och bikade snabbt hem till Anne.

Nu sitter jag här och har precis inkasserat en kram, är fortfarande helt uppspelt. Jag sitter nu på Antons bärbara dator och surfar medans Anton är inlåst i bastun för att betänka sina synder. Det här var mitt första stora polisingripande så jag bjuder på tårta ikväll grabbar. Jag har också 3-4 nya grepp att visa! Ses ikväll, konstapel Öhrn.

Var är Anton

Anton, anton, vaaaart är duuu? Har någon sett Anton, han har hittat ett sätt att slinka igenom spjälorna på hans säng. Han försvann igårkväll, långt efter hans godnatt tid, 20:00. Den som hittar Anton får en hittelön som är en kram av mig Happy Smiley Ps. Jag bara hoppas att han inte är med den där styggingen/hunken "Proppen" och lägger tak på någon strandvilla i The Hamptons och sippar rose och raggar på tjejer. Då har han krossat mitt hjärta för sista gången.

Tillbaks på ruta ett

Hej igen alla glada!

Linkan har hållit fanan högt länge nu, men känner att han behöver lite avlastning från bloggandet så att han inte får skavsår på fingerspetsarna. Jag tror att nästan ett halvår har passerat sedan ni sist hörde av mig här i bloggen. Och tro mig, mycket har hänt sedan dess. Jag har varit iväg på en oförglömlig resa på andra sidan jorden, närmare bestämt Australien. Två månader har aldrig passerat så fort men ändå så händelserikt. Ser ni någon blekfet snygging som surfar runt på vågorna i albysjön nu i höst så kan ni vara ganska säkra på att det är jag. Medan jag var borta hann grabbarna här hemma med både lite välförtjänt vila och en flygande start på försäsongsträningen. Jag fick se mig själv akterseglad i albyspåren de första veckorna, men nu känns konditionen lika bra/dålig som vanligt.  Sommaren passerade fort både väder- och tidsmässigt. Mycket jobb och träning fick månaderna fram till inneträningen att bli ett minne blott.

Så kom då äntligen inneträningen igång och det är samma visa varje år. Jag hyser en grym hatkärlek till dem första trevande passen. Det är alltid lika härligt att träffa grabbarna igen och att vara tillbaka i lilla trånga Strandhallen. Likaså att dra på sig grejerna igen som man minns som ett andra skin från fjolåret. Men när man väl sitter där på golvet känns det som att man aldrig gjort något liknande i hela sitt liv. Man är klumpig och stel som fan, har ont överallt, svettas som en gris och släpper till och med in dem flesta av Linkans höstlöv. =) Det blir sakta bättre och man kommer in i rörelsemönstret allt eftersom, men först nu har det börjat kännas som förut igen. Först nu är man tillbaka där man avslutade förra säsongen.  Tillbaka på ruta ett och allt börjar om igen.

Om man ser till helheten så har försäsongen kännts nästan oförskämt bra. Vi har visat upp bra resultat trots att vi egentligen inte har presterat i vissa fall. men nu börjar bitarna falla på plats och som Linkan säger så börjar det kännas bättre på träningarna. Det smäller mer och vi har ett högre tempo i allt vi gör.

Om vi ser till laget då så har vi en riktigt skön blandning av nytt och beprövat, ungt och gammalt. Ett antal riktigt vassa nyförvärv och en stabil bas från förra året tillsammans med den grymma organisationen bakom laget med alla eldsjälar i föreningen. Jag tror inte det kan bli annat än bra iår. TT mot toppen!

Börjar längta brutalt mycket till seriepremiären nu. Balrog kändes nästan som en seriefight eftersom man visste att vi mötte ett bra motstånd. Det gjorde bara längtan ännu värre, man fick en liten försmak av det som komma skall som lämnade en mersmak som heter duga! Men tålamod, fyra bra träningar och en vinst i helgen får fördriva tiden fram till den tjugonde. Kommer att kännas väldigt konstigt att möta sina gamla lagkompisar nu i helgen som man spelat med sen barnsben, men som nu har gått till Huddinge. Slår dock vad om att det måste kännas ännu konstigare för dem att vara tillbaka i strandhallen men i Huddinges färger och värma upp på fel sida planen. Skall bli väldigt roligt att se vad Huddinge kan åstadkomma i tvåan i år med Linkan den äldre vid rodret och ett gäng med sköna 88:or i spetsen.

Nu har klockan blivit mycket och jag ska nanna kudden. Jag är ju hårt pluggande student numera, känns väldigt skumt att vara tillbaka i skolan efter ett års uppehåll. Helt sjukt vad man glömmer mycket, förändras och har svårt att återanpassa sig efter bara ett år. Men men det kommer.

Kom och se genrepet i helgen och hoppa på mjölktåget ner till de Värmländska skogarna nästa helg. Och glöm för guds skull inte hemmapremiären helgen efter det!

Tills dess, Keep it real!

Puss

/Benji


Inte långt tills serien drar igång!

Ja då är det inte så många dagar kvar till seriepremiären borta mot Skoghall. 10 dagar om man ska vara exakt. Sen har vi första hemma matchen helgen efter mot Örebro.
Längtar till det drar igång ordentligt, visst är det roligt med träningsmatcher men man längtar ju tills dom riktiga nerverna kommer in.

Det har varit lite dåligt med skrivning här på sidan så vad kan man säga om allt som har varit under försäsongen.

Vi drog iväg på startläger till Borlänge med laget och måste säga att det blev väldigt lyckat. Inte nog med att vi fick trycka till Falun med 9-8. Vi fick in alla nya i laget och tror alla fick en helg som dom inte kommer att glömma.
Sen efter en lördag med Faluns matchen och fullt ös så hade vi match mot storvreta på söndagen. Fast än många trötta,slitna kroppar och huvuden så bjöd vi ändå Storvreta på en matche. Tyvärr var dom storleken för stora just denna dag och vi torskade matchen med 5-2.

Dessa 3 första matcher som vi spelade mot Caperio Täby, Falun och Storvreta tycker jag att vi har varit hungriga, visat vilja och kämpat som ett lag.
Sen har vi matchen mot älvsjö.  Det var ett skade drabbat älsjö som startade med 6 utespelare och gav väl inget av laget något utom ett eko runt om i landet efter 10-0 vinst. Tyvärr var det inte det bästa och hungrigaste spelet som bjöds denna dag.
Sen har vi matchen mot BIF Fagerhult där segersiffran skrevs till 7-3. Ingen lysande match från våran sida men ändå ett styrkebesked från oss att vinna med 4mål och veta att vi kan mycke bättre.

Sen har vi den senaste matchen. Balrog Botkyrka södertälje rockets oilers eller något sånt. Tyvärr så har inte våran kurva pekat uppåt utan vi började våra träningsmatcher starkt och sen har det gått neråt. Matchen mot Balrog så spelade vi väldigt rörigt, tittade på boll och såg allmänt oinspererat ut. Var inte speciellt imponerad över Balrog och det känns tråkigt att torska en sån här match när man vet att vi kan vinna. Kul för Linus att få hänga 2 baljor mot sitt gamla gäng i alla fall. Men torsk med 9-5 blev det och det är ingen match som vi vill komma ihåg.

Så nu är det bara nya tag och se till att börja köra vårt spel som vi kan. Det är bara upp till oss själva hur det ska gå i denna serie.

På träningarna har det varit väldigt blandat spela med tycker att det har blivit lite hårdare och mer vilja dom senaste träningarna. 

Vad kan man mer säga. Vi har haft våra klassiska tävlingar mellan äldre och yngre och tror inte att dom äldre har torskat någon gång!
Måste bara lägga in bild på segrarna får våran paintball fight som dom äldre krossade på.

Öv:Rulle, Dehlin, Masen, André, Björk
Un:James, Öhrn, Ville och Linkan
 
Måste även lägga in denna bild på Ville.

Du fick ett varmt välkomnade i laget(ser ni ispåsarna på benen) ha ha ha

Så då har vi Huddinge på lördag kl 13:00.  Och nu är det dags att dra på för fullt(inte Linnex då Ville)
Men sista matchen innan serien drar igång och som sagt, det är bara vi själva som bestämmer hur det ska gå i år.

Tills vi ses nästa gång.

Ta hand om er och låt bollarna rulla

                                                                                                                             (bra galen blick)

RSS 2.0