Säkrat kontrakt!

Tjena allihopa!

Grymt skönt att vi säkrade kontraktet igår. Vi blandade och gav igår, märktes att det var lite nerver inblandat, men visade styrka och vann.

Vi har ju 1 bortamatch kvar denna säsong men vill redan nu passa på att tacka alla som jobbar runt herrlaget. Ni gör ett kanon jobb och ni är underbara människor att ha att göra med. Fast än vårt spel inte gick som vi hoppades i början av säsongen och resultaten inte gick vår väg så tycker jag att vi tillsammans ryckte upp oss och tog tag i det.

Vill också ge ett stort tack vill publiken som har kommit ner på matcherna och stöttat oss, riktigt kul att det har börjat komma ner så många, gör det extra roligt och hedrande att få komma ut på planen och representera TT.


Tycker framtiden ser ljus ut för TT. Många unga lovande spelare finns redan i uppe i a-lagstruppen och tar för sig. Stomen och många utav dom ledande spelarna i herrlaget har knappt fått fjun i ansiktet men spelar med stor mognad och pondus. Jag känner mig lugnt och trygg för framtiden. Klubben har många ungdomslag som rosar marknaden inte bara i stockholm utan även i sverige och till och med utanför landets gränser. Sen har vi damlaget som har visat mer och mer att dom har det som krävs för att slåss om en plats uppe i div 1. Kämpa på så tar ni platsen inom dom nä säsong. 

En match kvar men som sagt så vill jag tacka ALLA runt TTIBK för en grymt rolig säsong så ser vi till att nästa blir ännu bättre.


/#18 Peter "Linkan" Lindgren


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kunde inte sagt det bättre själv.

Allt makt år linkan

2008-02-24 @ 22:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0