The walk of shame!

Det är strunt samma om man har gjort en bra match. När slutsignalen går och man har åkt på en torsk och ska gå först och tacka motståndarna, sen domarna, publiken(som man gärna tackar för stödet) och sen samlas vi egna målet. Det är tungt, det är ofta "the Walk of shame. Man skäms och är besviken.

Men men. Kul att se att det händer lite i gästboken. Det betyder ju att folk bryr sig, folk är engagerade och skapar diskutioner. Riktigt kul. Sen är det ju aldrig roligt om spelare hängs ut. Men tyvärr så blir det väl så när man spelar på denna nivå. För oss spelare gäller det bara att vara starka i såna situationer, spotta i nävarna och visa att kritiken är fel.

Har tyvärr inte haft någon energi och inte fått fram något bra material i huvudet för några inlägg. Så hoppas detta är efterlängtat. Skriv gärna kommentarer och skappa gärna debatter i denna gästbok om olika saker. Eller ge förslag vad ni vill veta eller vad som borde skrivas om.

Sitter på bussen hem från en tung förlust mot Helsingborg nu. Kl är 21:21 just ni. På tv visar fighter men själv skriver jag detta och lyssnar på musik istället. Matchen idag så var det många som visade hjärta och slit. Lite det som har efterfrågats i gästboken så det gäller att vi fortsätter med det så ska ni få se på måndag den 30 nov. Ne idag fanns det inget att gnälla på ang vilja. Det var bra slit hem, bra vilja framför motståndarmålet och stor vilja att vilja stänka dit bollen. Vi sköt mer än vi har gjort någon annan match så det är bara ta med dig. Tyvärr förstörde första perioden där vi släppte in 1-0 när vi skjuter i block och dom kontrar in den. 2-0 på ett frislag snett framifrån och 3-0 på ett zorromål. Men vi visade vilja och hjärta och krigade oss tillbaka in i matchen.

Tungt med skaderna i truppen just ju. Inge flyt på den fronten. Ceder drog ju av bakre korsbandet mot Sirius hemma. Andr'e har haft problem med sina knän och det ser tyvärr inte så bra ut. Fisken trampade ju snett hemma mot Storvreta i fredags och kunde tyvärr inte medverka idag. Bara hoppas att det inte blir långvarig frånvaro där. Sen kommer det alltid lite småskit, nån förkylning här och nån grisknorr sticker fram där.

Det var någon som skrev i gästboken att det saknades samma energi som i kvalet, när spelare på planen puschade och tände publiken. Saknar också den energi och stämning som var i kvalet. Ni som alltid kommer och kolla på våra matcher ska ha stort kredd och sträcka på er. Klacken när ni är där, ni gör ett kanon jobb och kämpar på. Men jag tror det inte bara är vi spelare utan även ni på läktaren som tycker det är tråkigt och lite öde när det är glest på läktaren. Som sagt, ni som är där är värda 100. Men vad ska vi göra för att lyckas få det som det var i kvalet. Då var det fest. Men kan vi ge TTIBK ett eko ute i innebandysverige nu den 30november i tv-matchen. Vi ser till att hjälpas åt att ta dit alla vi känner. Banka igång djungeltrumman och dra dit familjen, kollegor, vänner och grannar. Tränare i ungdomslagen hjälp till att informera era spelare och deras föräldrar och matchen så ska vi se till att fylla eriksdalshallen med ett hav och TT- klädda människor.

Jag kommer göra allt jag kan för att dra dit folk. Skriv gärna ut matchaffischer och hjälp till att marknadföra matchen. Vi behöver all hjälp vi kan att synas.

Med all hjärta och vilja som finns i min kropp så kommer jag finnas i eriksdalshallen måndagen den 30november. Och jag lovar att göra allt för TT. Kommer du och hjälper till och ge ditt stöd. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi svårslagna, och det är just tillsammans som i kvalet som vi är TTIBK och vi är som bäst.

/ Linkan

RSS 2.0