Berghagen feat DJ Benji

Det var en kväll i februari
Då när vintern börjat ta slut
Vi hade just besegrat Årsta
Och bestämt oss för att gå ut

Matchen var inte den bästa
Men det räckte till ändå
Tur att Lalle fixat bärsen
Löwenbraü och Pripps blå

Refräng:
Rulle tog på sig sin kavaj
Tog sina vänner under armen
Styrde kosan in mot Hirschen
Och så koppla han på charmen

Han var vacker han var stark
Glider in med rätta stilen
Äger baren liksom planen
Framförallt när vi kör "Silen"

na na na na na na na...

Så mindes han och sa:

Ni skulle varit med på min tid
Då när Jolly Lite var ny
Då jag var lovande junior
Och Fisken inte kunde sy

Jag var bäst i hela Balrog
Jag var captain redan då
Men nu skiter vi i de
Och tar en drink till eller två

Refräng:
Rulle tog på sig sin kavaj
Tog sina vänner under armen
Styrde kosan in mot Hirschen
Och så koppla han på charmen

Han var vacker han var stark
Glider in med rätta stilen
Äger baren liksom planen
Framförallt när vi kör "Silen"

na na na na na na na...

image9

Säkrat kontrakt!

Tjena allihopa!

Grymt skönt att vi säkrade kontraktet igår. Vi blandade och gav igår, märktes att det var lite nerver inblandat, men visade styrka och vann.

Vi har ju 1 bortamatch kvar denna säsong men vill redan nu passa på att tacka alla som jobbar runt herrlaget. Ni gör ett kanon jobb och ni är underbara människor att ha att göra med. Fast än vårt spel inte gick som vi hoppades i början av säsongen och resultaten inte gick vår väg så tycker jag att vi tillsammans ryckte upp oss och tog tag i det.

Vill också ge ett stort tack vill publiken som har kommit ner på matcherna och stöttat oss, riktigt kul att det har börjat komma ner så många, gör det extra roligt och hedrande att få komma ut på planen och representera TT.


Tycker framtiden ser ljus ut för TT. Många unga lovande spelare finns redan i uppe i a-lagstruppen och tar för sig. Stomen och många utav dom ledande spelarna i herrlaget har knappt fått fjun i ansiktet men spelar med stor mognad och pondus. Jag känner mig lugnt och trygg för framtiden. Klubben har många ungdomslag som rosar marknaden inte bara i stockholm utan även i sverige och till och med utanför landets gränser. Sen har vi damlaget som har visat mer och mer att dom har det som krävs för att slåss om en plats uppe i div 1. Kämpa på så tar ni platsen inom dom nä säsong. 

En match kvar men som sagt så vill jag tacka ALLA runt TTIBK för en grymt rolig säsong så ser vi till att nästa blir ännu bättre.


/#18 Peter "Linkan" Lindgren


Ramos berättar

Inte en förlust har det blivit sedan kinakrubbet för första gången infördes som mål innan matchstart. Förra helgen nappade en viss Lithén på konceptet som denna helg fördes än vidare till Tyresösnuten. Kanske är det någon till som nappar om 2 veckor? Man vet aldrig... 

Efter de friterade bullarna som Coach kallade dem var det dags för matchstart. Motståndet stod Örsköldsvik för. Efter ganska dålig inledning av matchen så tog vi över mer och mer i andra. Sen kom vi till sista perioden... som kom att bli åtminstone min bästa den här säsongen. Vi körde totalt över motståndet i min mening. Dessutom bjöds det, enligt webredaktionen, på en delikatess. Jag håller med ;) Alla som var där vet.. Men ni som inte var där - bollen hamnade hos mig bakom mål, släppte bollen bakom rygg till Fisken som tryckte in bollen i nättaket. Det sköna var att målvakten inte ens såg målet, så borta var han. 

På söndagen (igår) hälsade Umeå på. Som så många gånger förr tog de ledningen med både 1- och 2-0. Inte förän i andra perioden började det hända saker. Anton, Fisken, Öhrn - pang, pang, pang. På 3 minuter kom vi ikapp. I tredje hängde jag en i boxplay (bilden). Strax därefter kvitterade Umeå och det var match igen. Öhrn målar en stund därpå, men de kvitterar igen. När det återstod 2 sekunder av sista perioden höll det som inte fick hända på att hända... Bollen kom ut till en cityspelare som stod omarkerad i slottet... Men från ingenstans kom PJ som en räddande ängel och slog undan kulan... Dags för sudden.... Öhrn träffar stolpen, cityspelarna skjuter som galningar men vi har som tidigare matcher en osynlig plexiglasskiva i målet. Lithén får bollen på mittplan och lägger in den i öppen.... Glädjescener utspelas. 

Fan, vilken skön helg.                                                       Jaaa!
image8

5 av 6

Det har varit jobbigare att pallra sig upp ur sängen en måndagmorgon än va det var imorse. Vad ska man säga? helgen gick som väntat fort, men den var sjukt härlig. Efter en riktigt taskig start i lördags, med glömda matchtröjor och uteblivet kramkalas, vände vi matchen med en stabil andra period och tvålade dit Ö-vik. Efter lite Berghagen i omklädningsrummet var det bara hem och ladda om batterierna och fokusera på morgondagen som gällde.

Söndagen började på bästa sätt med en utsökt gemensam frukost som förde tankarna till fjolårssäongen. Den rafflande fotbollsmatchen spelades dagen till ära på nysnö, ett underlag som de visade sig att junisarna behärskade bättre än de något tyngre och klumpigare åldermännen.

Efter fotbollen var gamlingarna märkbart revanschsugna, något som lovade gott inför den stundande bataljen. Men matchen började nästan lika illa som mot Ö-vik. Undertecknad fick till och med smaka på förnedringen att agera ny slutstation på gröna linjen. Men återigen visar vi prov på stort hjärta och en sjuk moral när vi vänder på steken och vinner matchen i sudden mot ett desperat poängjagande Umeå som plockat keepern.

Skulle vilja lyfta fram några lite extra efter helgen som gått:
Vill börja med Tosse som gör två grymma matcher och spelar med enormt självförtroende speciellt mot Umeå, Fisken för att han kan vara våran effektivaste målskytt för tillfället, Ceder för att han valsar som en gud, Robin för att han är bra på att såga och slutligen Adam för att han har kulor av sten.


TT kvar i Div 1?

22 poäng totalt nu och endast en förlust de sju senaste matcherna.. Mot nytt kontrakt!

Skööönt!

20 pinnar inne på kontot efter seger igår och ny chans att ta poäng idag mot serieledarna Umeå City. Det ser sjukt tight ut om platserna i botten men är vi inte helt enkelt för bra för att åka ut?

Jag tycker det i alla fall och tror att om Farsta vinner idag så kommer Sundsvall och Storvreta/Vesta spela Div. 2 nästa säsong... Den som lever får se!

Roos Jr

Vem är Stekarn?

Då var det dags för denna veckas arbetarkollage. Och precis som jag utlovade för Rufus sist så handlar det denna vecka om våran alldeles egna Håkan "stekigare-sportchef-får-man-leta-efter" Eklund.

Idag ska vi prata lite stjärnsäljare, och temat stjärnsäljare stavas inte alltför oväntat; Håkan Eklund. Håkan Eklund är Qbranch bästa säljare. Detta är för att han är helt otroligt strukturerad och målmedveten. Håkan är alltid på kontoret strax innan 4 snåret. Då har han redan hunnit med mer än gemene människa hunnit med på en hel vecka. Han har friskt och fokuserat prickat av sin "att göra" lista som sitter magneterad på kylskåpet. Listan startar med att:

1. Pilla på sin nyinköpta Ipod touch
2. Hittat någon rolig länk för att håna Jawed Laxmidhar
3. Väcka sin son
4. Laga frukost
5. Titta på Teletubbies
6. Trixa med photoshop
7. Tvätta håret i vasken
8. Fynda lite på Tradera
9. Vakna
10. Gå upp
11. Äta frukost
12. Trixa ännu mer med photoshop
13. Välja ut den stekigaste outfiten i garderoben

Sedan joddlar sig Håkan ner för trappen för att slänga i sig sin alldagliga samt mustiga frukost. Denna består av: Revbensgulasch, senapsdoppade marmeladbiskvier och en snabbkaffe som han så där smidigt och charmigt bara häller över ansiktet. Sedan rusar vår stekige sportchef iväg mot jobbet. Klockan närmar sig 03:45 och Håkan börjar känna sig lite stressad över att han är sen till jobbet. Innan jag ens har hunnit vakna när jag ska ut och köra min skitcoola budbil så har Håkan sedermera druckit 12 koppar kaffe och gjort 9 affärer. Och poängteras ska då också att klockan knappt hunnit slå över 04:33. Det är nu Håkan kan får lite tid förs sig själv, och går direkt då in på photoshop där ett nytt spännande projekt ligger och väntar. Ska jag kanske klippa in David Hasselhoff (Mitch Buchannon) i istället för Häggan i hans bröllopsfoto, eller kanske sitt eget ansikte till någon hunkig kroppsfigur som för tillfället hånglar med självaste prinsessan Madeleine tänker Håkan. Efter dessa tankar följer ett väldigt belåtet leende, som från betraktaren skulle kunnas beskrivas som följande; Bejakande, Studerande, upprörd Sven Wolter med en nypa Nils-Petter Sundgren! Låt detta stå och dra ett par minuter och tillsätt lite mastodontfilmer och tjeckiskt bryggd. Sedan har ni en trevlig beskrivning på vår stekige Håkans leende.

Skulle jag regissera en film skulle Håkan vara huvudrollsinnehavaren, skulle jag spela Monopol skulle Håkan vara Östermalmstorg och skulle jag vara en hockeypuck så skulle Håkan vara en kraftfullt lindad och tejpad hockeyklubba av märket Sherwood. När det vankas lunch är Håkan nästan lite väl förutsägbar, det är hans enda nackdel. Likväl som han kan ha med sig en enkel och matig pasta, kan han gå till närmsta snabbmatsställe och så där fröjdfullt beställa med sig en kebabtallrik med omnejd! Idag var det torsdag och jag har mina små föraningar att han åt något lätt. Antingen en mustig sallad eller kanske rent utav en frisk stek som han sköljde ner med lite bearnaise. Och allt detta genom en symbios av glädje, som bara vår allas egna Håkan "stekigare-sportchef-får-man-leta-efter" Eklund...


Nästa veckas arbetarkollage: Richard "Proppen" Hagås

RSS 2.0