Karlstad borta!

Torsk med 8-5 mot ett hungrigt och för dagen bättre lag.

Vad var det som gjorde att vårt spel inte gick som det brukade. Det finns några många förklaringar. Vi har haft en dålig träningsvecka där många har varit sjuka och skadade.
Det fanns många frågetecken inför matchen hur vi skulle ställa upp, vilka skulle kunna/orka spela.

Vi startade matchen med 2kedjer som inte har spelat så mycket ihop. Linus, Thomsen och fisken. Jag(linkan), James och Öhrn. Av dessa 6 spelare så har Linus och Thomsen inte tränat på hela veckan pga sjukdom, Fisken har varit kraslig och skadad och inte kunnat träna och Öhrn har varit skadad. Så dom enda helt friska var jag och james. På bänken hade vi Rulle som har varit sjuk hela veckan och lät fortfarande roslig, Kulan, Tussen och 2 junisar, Stefan och Erik. Tyvärr fick erik lämna bänken efter 1 period för att han inte hade skrivits upp i protokollet, riktigt surt. Hemma hade vi Ville, Anton och Dehlin.

Karlstad var med redan från att domaren blåste igång matchen och var både först och tvåa på bollarna. Det var mycket som inte stämde för oss mot karlstad och det märktes att dom är ett lag som har kommit igång och ville mycket.
Det blev inte bättre av att Öhrn drog upp sin skada efter en löpning efter bollen på Karlstads planhalva i första perioden.
Jag fick kliva upp som topp och Rulle fick komma in några byten. Sen fick stefan komma in och gjorde en riktigt bra match.

Under matchen blev det några byten och ändringar fram och tillbaka och vårt spel gick i vågor. Tyvärr räckte det inte ända fram.

På tisdag har vi genomgång av matchen, fram tills dess så är det bara hänga läpp och vara grinig för efter det så är det bara vara berädd på att skita ner sig. För nu är det bara upp till oss själva att vilja offra oss för att nypa kvalplatsen.

Hade kanon tills nästa gång vi ses.
 Min första a-lagssäsong 99-00 tror jag det var. Fick komma upp säsongen innan och träna lite när Jocke Nordström var tränare

på buss till karlstad.

ja nu sitter man på bussen som så många gånger förr. bredvid mig har jag min vapendragare, kedje kamrat, boxplay specaillisten som tillsammans med mig gett motståndarnas powerplay mardrömmar. fick låna james mobil så att jag skulle kunna skriva lite i bloggen. grym lur han har. en sony ericsson xpria. nog om det, tänkte damma av förra helgen drabbning mot onyx och vad ska man säga om den. förra gången vi mötte dom borta i nyköping mötte vi ett disciplinert och samlat lag som inte släppte till några luckor i försvaret och täckte nästan alla skott vi sköt. men i strandhallen kändes det som om det va ett annat lag vi mötte. jag tyckte att det fanns större luckor att spela upp bollen, vi fick förbi våra skott och onyx kändes lite tagna av stundens allvar. sen gjorde vi i och för sig en sunk match borta i nyköping och nu hemma började vi riktigt stark med backar som stod upp starkt och spelade säkert och benji somm storspelade. matchens höjdpunkt, masen(ola) möter upp sam jonsson som får en passning vid mittplanen och hinner bara vända upp, PANG! där kom masen med en klockren open ice hit. sams klubba knäcks över hans egna bröst och han blir stående e ca 15sek innan han långsamt böjer sig ner,tar upp klubban och tar sig till bänken. han säga till honom i pausen att det var en riktig propp han fick. hans svar: ja man vaknade till. han bara få bollen, vände mig om och tänkte fan! ja tar sig en blund. ska försöka skriva lite efter matchen sen. har ju ändå några timmar i bussen sen. grabbar, fullt ös nu.

Skön derbyvinst mot Handen!

Viktig vinst idag med 8-4 mot Handen.
Matchen började segt tycker jag och första perioden kan inte gett publiken den roliga innebandyn som dom hade hoppats på att se.
2:a perioden gav mer utav den innebandy som vi vet att vi kan prestera. Vi ryckte denna period från 2-1 efter första perioden till en 6-1 ledning innan hornet tjöt för paus.
Tredje perioden började bra men i slutet av matchen kändes det som att matchen tappade tempo och skärpa och vi släppte upp handen till 8-4. Kändes onödigt att släppa 2 mål i sluten och taskit mot Addde som gör en grym match.

Och för egen del vill jag bara lägga in detta:
På 15 spelade matcher så har vi denna statistik i Boxplay:
37 boxplay, 6 insläppta mål, 3 gjorda med 1 mindre och 2 gjorda i spel 4:a mot 4:a.
Vi har släppt in mål mot Skoghall, Odelberg, Visby, Örebro och 2 mot Handen.
Vi har gjort 2mål mot Visby och 1 mot Handen. Spel 4:a mot 4:a så har vi gjort mål mot Örebro och Hässelby.

Nu har vi en skön lördag framför oss där vi bara ska vila kropparna inför söndagens drabbning mot Onyx.

Riktigt kul med ett överfyllt strandhallen idag. Tack för ert stöd på läktaren.
Stark match idag gubbar.
Ses på söndag och sov gott, det kommer jag göra.
Linkan

RSS 2.0