Vad säger man?

Nu har äntligen allt börjat igen. Som man har längtat, och inte bara efter innebandyn utan efter att få träffa alla grabbarna i sin rätta miljö igen.

Men nu till den stora smällen. David mot goliat som många nog skulle se det.
Dagens match mot Caperio täby. Och vilken match vi gör. Visst var dom nertränade men vi kör på ganska hårt vi med. Visst dom hade sveriges och nog världens bästa målvakt på läktaren. Men ändå!
INGENTING kan ta bort vår insatts idag!

Vad ska man säga om mantchen då?
Vi stod upp som ett lag, visade vilja och sammanhållning, lite attityd.


Addde gör sin TT debut, och som han gör det. Riktigt grym match Addde. Visade direkt att det ska bli hård kamp om första krukan.

To Be or not To Be, ja efter dagens match så måste jag hylla junis Tobbe. kliver in sin första a-lags matche, mot Caperio Täby och är helt respekt lös, vinner boll, sliter hund, benen gick i ett. Sen fick han även smälla in en balja och det var han förtjänt av. Hatten av för dig To Be continue.

Även Alex le grek gjorde a-lags debut i dag och gjorde det riktigt bra.Rev och slet och visade vilja. skönt att se återväxten i föreningen.

Vill inte missa någon i laget efter denna match. Tycker att alla gjorde sjukt bra ifrån sig. Men måste ändå nämna André för sina sjuka passningar och sköna solomål, Junis Tussen gjorde nog en felfri match, var grym. Sen måste jag få ge mina 2 vita kameler till mina kedje kamrater, gamle vapen dragaren James och slitvargen Öhrn(ja han är inte bara poänggörare längre) Grym match, va en fröjd att spela med er. Vill även säga att det känns som skit samma i vilken kedja man hamnar nu i detta lag. Vi har så många duktiga, talangfulla spelare så vilka man än får runt sig så känns det som en vinstlott.

Sen har jag inte glömt den viktigaste. Han fick dra på sig TT tröjan och göra sin första match i den mot sitt gamla lag. Herr Ville ferrari, Och han visade att han är ett lyxåk. Måste vart en skön sten som släppte efter att vi inte bara vann över dom utan att även göra en grymt bra och stabil match.

Ska försöka runda av eftersom det brukar rulla på bra när jag skriver. Ni i laget vet att jag är bra på att bajsa, innan, under och efter matchen. Och vid tangenterna så kommer det även ganska mycket ordbajs.

Men som sagt, vi har ett skönt gäng, grymma talanger, några tappra gamla rävar i mig själv, Öhrn, Björk och Masen. Det ser ut som vi har hittat slutet på regnbågen, ska vi bara ta vara på det vi har.

Skönt för Proppen, Rådjur och Jimmy att få lite arbetsro nu efter denna match, tjena, ha ha ha.

+ till power play(speciellt försvaret där som aldrig fanns förra sässen) och även Box play(hade dom något i sina power play?)

Nej nu har jag käkat köttbullar och spagetti och ska ta en dusch och krypa ner i sängen, tycker jag har gjort mig förtjänt av det.

Tack alla som gjorde denna dagen så speciell och tack ni som kom och jag hoppas och tror att ni njöt lika mycke som mig.

Puss kram och kärlek och sov gott, det kommer jag göra                                                         None

RSS 2.0