Ramos berättar

Inte en förlust har det blivit sedan kinakrubbet för första gången infördes som mål innan matchstart. Förra helgen nappade en viss Lithén på konceptet som denna helg fördes än vidare till Tyresösnuten. Kanske är det någon till som nappar om 2 veckor? Man vet aldrig... 

Efter de friterade bullarna som Coach kallade dem var det dags för matchstart. Motståndet stod Örsköldsvik för. Efter ganska dålig inledning av matchen så tog vi över mer och mer i andra. Sen kom vi till sista perioden... som kom att bli åtminstone min bästa den här säsongen. Vi körde totalt över motståndet i min mening. Dessutom bjöds det, enligt webredaktionen, på en delikatess. Jag håller med ;) Alla som var där vet.. Men ni som inte var där - bollen hamnade hos mig bakom mål, släppte bollen bakom rygg till Fisken som tryckte in bollen i nättaket. Det sköna var att målvakten inte ens såg målet, så borta var han. 

På söndagen (igår) hälsade Umeå på. Som så många gånger förr tog de ledningen med både 1- och 2-0. Inte förän i andra perioden började det hända saker. Anton, Fisken, Öhrn - pang, pang, pang. På 3 minuter kom vi ikapp. I tredje hängde jag en i boxplay (bilden). Strax därefter kvitterade Umeå och det var match igen. Öhrn målar en stund därpå, men de kvitterar igen. När det återstod 2 sekunder av sista perioden höll det som inte fick hända på att hända... Bollen kom ut till en cityspelare som stod omarkerad i slottet... Men från ingenstans kom PJ som en räddande ängel och slog undan kulan... Dags för sudden.... Öhrn träffar stolpen, cityspelarna skjuter som galningar men vi har som tidigare matcher en osynlig plexiglasskiva i målet. Lithén får bollen på mittplan och lägger in den i öppen.... Glädjescener utspelas. 

Fan, vilken skön helg.                                                       Jaaa!
image8

Kommentarer
Postat av: Benji

kort och koncist, fan Ramos man behöver inte ens se matcherna när du återger dem så fint! =)
hyffsat skön bild!

2008-02-04 @ 16:47:21
Postat av: Ramos

Haha aa :) Jag orkade inte skriva så mycket så det blev bara lite ett litet axplock av godbitar :)

2008-02-04 @ 18:04:28
Postat av: Pontus pressfotograf.se

Petade upp alla bilder på ditt mål så du kan se hur det gick till! Det finns sist i mappen med övriga matchbilder.

/Pontus

2008-02-04 @ 20:44:24
URL: http://pressfotograf.se/innebandy
Postat av: Anonym

"PJ som en räddande ängel och slog undan kulan" lite väll mycket hets nu va? ;)

2008-02-04 @ 23:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0