5 av 6

Det har varit jobbigare att pallra sig upp ur sängen en måndagmorgon än va det var imorse. Vad ska man säga? helgen gick som väntat fort, men den var sjukt härlig. Efter en riktigt taskig start i lördags, med glömda matchtröjor och uteblivet kramkalas, vände vi matchen med en stabil andra period och tvålade dit Ö-vik. Efter lite Berghagen i omklädningsrummet var det bara hem och ladda om batterierna och fokusera på morgondagen som gällde.

Söndagen började på bästa sätt med en utsökt gemensam frukost som förde tankarna till fjolårssäongen. Den rafflande fotbollsmatchen spelades dagen till ära på nysnö, ett underlag som de visade sig att junisarna behärskade bättre än de något tyngre och klumpigare åldermännen.

Efter fotbollen var gamlingarna märkbart revanschsugna, något som lovade gott inför den stundande bataljen. Men matchen började nästan lika illa som mot Ö-vik. Undertecknad fick till och med smaka på förnedringen att agera ny slutstation på gröna linjen. Men återigen visar vi prov på stort hjärta och en sjuk moral när vi vänder på steken och vinner matchen i sudden mot ett desperat poängjagande Umeå som plockat keepern.

Skulle vilja lyfta fram några lite extra efter helgen som gått:
Vill börja med Tosse som gör två grymma matcher och spelar med enormt självförtroende speciellt mot Umeå, Fisken för att han kan vara våran effektivaste målskytt för tillfället, Ceder för att han valsar som en gud, Robin för att han är bra på att såga och slutligen Adam för att han har kulor av sten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0