Frecke Ström #11Fredrik Frecke Ström är ett fysfenomen. Han har varit ostoppbar i spåret under försäsongsträningen, han har gjort flest armhävningar av alla, han kan hoppa högst och kasta längst. Han är snabb, graciös med en makalös kondition. Att se Fredrik i spåret är som att skåda en älgkalv ta sina första steg, vackert, känslosamt, lite klumpigt, men ändå ett sånt där ögonblick som för alltid sätter sina spår. Som man minns tillbaka till när man är 26 år gammal och tänker tillbaka på sin innebandykarriär. 

Fredrik har tränat och ätit rätt hela sitt liv, han är en renlevnadsmänniska och trots klippkort på Golden Hits har han aldrig druckit alkohol. För att Fredrik skall kunna hålla sig i denna underbara fysiska form går han upp väldigt tidigt om dagarna. 02.45 ringer Fredriks väckarklocka och Fredrik är väldigt fort uppe ur sängen. Han glider ner för stången i hans 2-plansvilla och landar rakt ner i sina joggingskor. Fredrik har alltid förberett sin frukost dagen innan. De kan bestå av falafel men kantarellsås, gratinerad hummer med hjortronsylt eller kanske en pate för lite extra protein. Detta mixar Fredrik med Isostar recoverydryck och fyller i sin vattenflaska som han har med på morgonens joggingrunda. Efter ca 8km är det dags för frukost och Fredrik sprutar med all sin kraft flaskans innehåll i ansiktet. 

Efter sin joggingrunda öljer Fredrik sitt vanliga program på 2 timmar innan han skall gå till jobbet.

1. 300 situps med sin mycket bedårande syster på axlarna. 
2. En pingismatch (bäst av 43) mot Fredriks mycket bedårande syster  
3. Springa trapp ca 1 gång upp
4. 480 armhävningar med Fredriks bedårande syster på ryggen.

Och avslutningsvis ca 34 minuter spegling i Fredriks nyinköpte fulllängdsspegel nyinköpt på Ikea, modell Lillholmen. Mycket vackert tänker Fredrik med ett belåtet leende...

Efter det går Fredrik till jobbet. Det är ca 3 mil och tar Fredrik ca 25 minuter. Fredrik jobbar som vanligt hårt och tar sitt arbeta på fullaste allvar. Han är väldigt omtyckt av sina kollegor och har blivit utvald till månadens stekigaste anställda vid ett flertal tillfällen. 

När det kommer till matlådor är Fredrik väldigt speciell. Hans stadiga frukost gör ofta att han är väldigt instabil i magen under lunchtider. Därför brukar Fredrik endast hoppa grodhopp ner till närbutiken och köpa en actimel. Smaken blåbär är Fredriks favorit men för att pigga upp tillvaron, och för att fira att TT tog sina tre första SSL poäng i tisdags köper Fredrik smaken vanilj. För att lyxa till det ytterligare slänger Fredrik upp sin systers kreditkort ala Amex black, och köper en alkoholfri flaska Moët (Champagne) som han stekigt sprutar över expediten. Med ett belåtet leende på läpparna kör Fredrik intervaller tillbaka till jobbet och börjar direkt fokusera på kvällens träning...


Som jag nämde tidigare måste denna man, detta fysfenomen, underbarn, gudagåva, ja kalla honom vad ni vill, denna man måste ha tränat, ätit och druckit rätt i hela sitt liv. Jag Googlade Fredrik Ström och hittade faktiskt en länk från Fredriks yngre år!

Kolla själva:

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5921908.ab


/Dhamén


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0