Okej då var det dags igen!

Så nu har det gått ett tag sen man satt här och pillade på knapparna men kände att det var dags att slänga ur sig lite grejer igen.

Har ju även lovat Proppen att skriva en truddelutt och sätta in bilden från bussresan till Karlstad så här kommer den
 Kunde inte låta bli att se hur du laddade till matchen mot Skoghall, taggad till tänderna.

Då var det matchen mot skoghall som vi kan ta på en gång. Efter en hyffsad lång bussresa(ingenting jämfört med förra sässen i norrlandsserien) så kom vi fram till Karlstad. Hallen i sig gav en lite tillbaka minnen från ungdomstiden i kumlahallen, det var bara läktaren som skilde hallarna åt. 
Det märktes att det var seriepremiär och att Skoghall är ett riktigt hemmalag som utnyttjar den lilla planen. 
Vi gjorde väl ingen toppenmatch(inte min kedja i alla fall, den andra var bra) men vi kämpade till oss 3 pinnar och det är starkt.
Fredrik "Firren" Gustavsson visade riktig målkänsla och hjärta denna match. En riktig krigare.
(Bilden är tagen när vi gamlingar vann paintbollen mot dom yngre)

Sen helgen efter möte vi dom tippade seriefavoriterna Örebro och även den matchen på borta rink.  
Och vet inte om man kan säga att det kändes som bortais för oss, kändes mer som att dom var obekväma med planen i början av matchen. Vi gick in och förde spelet och visade vilja och spelglädje. Sen händer det som är lätt hänt efter att vi gått upp till en 6-0 ledning. Vi släpper in 2 snabba mål och släpper in Örebro i matchen. Men efter att ha fortsatt kämpa och kriga så klarar vi av den anstorming som Örebro drog igån så kunde vi ändå vinna matchen med 8-6.
Tycker det är starkt med tanke på att det är dom tippade vinnarna och att möta dom på bortaplan, men kan ändå inte släppa att vi skulle ha vunnit med mer. Vi är mycke bättre än vi har visat dom 2 första matcherna.

Men nu har vi chansen att visa det. Odelberg borta idag är en bra dag att visa att vi kan spela bra en hel match. Tränings veckan har sett bra ut. Mycke vilja och hyffsat tempo. Spelet i sig har ju varierat men match är alltid match. Så det är bara plocka fram det bästa vi har och kriga hem 3pinnar.

Hörde att det kommer komma en ny serie på tv. En glädjande nyhet för Rådjur och Limpan. Racoon söker Racoon. Det är inte klart än vilken kanal som kommer sända det, den är upp i budgivning men tror att den kommer att sändas inom den närmaste framtid.

Håll ögonen öppna, man vet aldrig när man ser en tvättbjörn!

 Harebrahej, självda!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahaha proppen vilken kille

2008-10-10 @ 01:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0