Nu vänder serien, halvtids genomgång!

Nu har vi mött alla lagen 1 gång och serien vänder.

11 matcher spelade, 28 pinnar inkaserade efter 9 vunna, 1 lika(sudden torsk 6-5 borta mot Odelberg) och 1 torsk( 3-1 borta mot Onyx)
Vi har bäst målskillnad i serien med 81 gjorda mål och 38 insläppta. Dom som har gjort näst mest gjorda mål är 2:an i serien Örebro och 3:an Onyx som båda har gjort 72 mål framåt.
Näst minst insläppta är lite chockande Karlstad som ligger på plats 9 och har 51 insläppta mål.

Så kort och gott så är vi det effektivaste laget framåt och det laget som är tajtast hemåt.

Kollar vi poängligan så har vi Ville på 1:a plats på 31poäng(13mål och 18assist) och Linus 2:a på 29poäng(19mål och 10assist) Sen har vi Anton som gör ett hästjobb och öppnar ytor åt dessa två herrar, en roll som skilje sig lite för fjolårets interna poängligavinnare. Men minst lika viktig.
Sen har vi kedjan med Öhrn, Rulle och Henry(Thomsen) som har börjat hitta varandra och målet. Riktigt kul att se.
Sen har vi mina kedjekamrater som går in och gör ett hästjobb när vi får chansen. Inte nog med att vi har hållit tätt bra många boxplay. Vi kommer ofta in och rör till och får fart på matcher när vi får chansen.

Kollar vi bakåt i laget så har våra backar höjt sig i år. Dahmen fortsätter sin utvecklingen som back och blir bara bättre och bättre och sin backkollega Ola "masen" är säkerheten själv och så stabil så till och med Dr Alban skulle bli stolt.
André har äntligen börjat vakna till och visat sina skills, Björk trummar på och visar sin rutin och stabilitet. Tussen tycker jag växer varje gång han får chansen och Dehlin har börjat komma igång och visat vad han kan.

Målvakterna, vad ska man säga. Vem vi än ställer i målet så kliver dom in och gör inte bara ett stabilt jobb utan gör allt som oftast en kanon match. Hur kul som helst.

Hade först tänkt att gå igenom alla motståndare men känner att jag inte orkar det. Hoppas någon annan sätter sig och drar några snabba om alla som vi har mött.

Tills nästa gång så snor jag caps klassiker Harebrahej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0