Målkalas

1-11 mot åkersberga borta. Måste säga att det är en styrka att möta seriens jumbo och vinna med så stora siffror som det blev. Att kliva in med respekt för dom man ska möta och ge 100% och slita hela matchen , det är en styrka när man möter ett lag som man vet att  man SKA slå.

Måste säga att jag var lite orolig innan matchen. Har inte tränat denna vecka och hörde att det har varit lite manfall på träningarna och halvbra träningar. Gjorde en ju inte mer orolig när man för någon dag sen läser i tidningen att real madrid torskade i spanska cupen mot en div 3 lag och även Lyon i franska cupen mot ett sämre lag. Då började tankarna om underskattning kommer sätta käppar i hjulen.

Men som tur va så visade TT att vi är ett lag som kommer göra allt för vinna alla matcher. Det är ligga många poäng som man krigar om i alla matcher. Skulle kännas "onödigt" att vinna mot örebro och man ändå inte skulle ta med sig 3 poäng mot lag som man ska vinna mot.

Skönt att se att det var lite blandade poäng denna match oxå. Som många nog känner så är det viktigaste att vinna matchen men man vill ju alltid göra poäng, det visar ju ändå att man var med i matchen. Det är lite grädden på moset att få göra någon pinne om man har gjort en bra match. Har man gjort en bra match utan att skrapat med sig någon poäng så e det som att något saknas.

Men men nu är det en ny träningsvecka och nya tag. I nästa match står Visby som motståndare. Ni som har följt TT i några säsonger vet att dessa matcher är årets händelse. Det är ingen som vill gå förlorande ur denna match, det finns bara inte. Så ta er ner till Strandhallen och ta med er alla ni känner. Vi behöver allt stöd vi kan få från er på läktaren. Visa Visby att vi har minst lika hängivna och ljudliga supportrar som dom har på sina hemmamatcher. Hjälp till att fylla strand till i helgen.

Ne nu ska man snart iväg och titta Andrés gumma spela handboll. Hoppas på en rolig match, troligen inte lika rolig som när man kollar när brorsans lag spelar. Men jag vet att den kommer vara bättre.

Ses i hallen!
 
Med lite mer harmoni i kroppen / Linkan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0