Väck aldrig ett sovande troll!

Ni som inte hade tagit er ner till strandhallen idag missade något.
Matchen började till Visbys fördel, dom såg mer taggade, vann mer bollar och TT såg ut att ha kudden kvar i ansiktet. Vi var riktigt bleka och stod på hälarna.
0-2 i arslet efter första perioden och tredje insläppta målet i boxplay för säsongen. Kändes inte bra och visby kändes hetare så här långt in i matchen.
Peter Nothen hade gjort några sjuka räddningar på mållinjen och kändes bra stabil.

Sen plockade trollen fram trollerilådan och började spela som vi kan.
(Måste ge visby kredd för sin bild på våran laguppställning)

I början av andra så hänger vår egen lilla fågel (Öhrn) som stod ensam i boet(slottet) in 1-2 målet i boxplay framspelad av mig självda. .
2-2 målet lyftes in av vilde ville efter ett vackert släpp bakom ryggen av vår egen tvättbjörns jägare Linus.
3-2 var inte så mycke sämre. Anton fick bollen i mitten, släpper ut bollen till vänster till linus som levererar den vidare till en fri ville på bortre stolpen.
4-2 fick vi se några långa älgkliv signerat André som solo sprand på vänster kanten och slår en skön macka till en ensam och nästan utstött Öhrnie.
En skön liten ledning att ha med sig in i omklädningsrummet och det kändes lite gladare in när vi gick in efter första perioden.

Vi är inte helt överrens vilket mål som kommer sen eftersom matchrapporten inte stämmer men ska se om kvällen bjuder på rätt info sen.

Efter Crille Nilssons psykspel efter deras 0-2 mål så kändes det riktigt skönt att få tvåla dit dom.

Skönt att se så mycke folk som hade hittat ner till Strandhallen. Grymt tryck och stämning och jag tror också att vi bjöd tillbaka. Hoppas ni hittar tillbaka till nästa hemma match. Ni behövs.

Tack för mig och som några sköna rookisar sjöng och som gäller ikväll. TT likes to party all the time!