Vilken skön weekend...

En behaglig bussresa med vår härligt karismatiske chaufför "Svempa" tog oss upp till Sandviken, stannade till ett par timmar och vände sedan hem mot la grand Capital de la Estocolmo med 3 rykande pinnar nerkastade i bagaget. Efter en natts behaglig sömn samt ett par timmars skrivande på hemtentan är det dags skriva ned de första reflektionerna efter gårdagens batalj. Matchen började visserligen på ett sätt som de tidigare matcherna gjort när vi förlorat, men det kändes redan från början att detta var en sådan kväll där inget kunde gå fel. Första perioden var väl dock kanske inget att höja till skyarna, frånsett ett otroligt stabilt försvarsspel. Tråkigt nog skadade sig Fisken i sista spelminuten och det ledde till en plats på den hårda plankan för min och Wiborghs del.

I andra stänkte vi in 3 kassar och kvällen såg ut att bli sådär härlig som de var 20 gånger av 22 förra året (har jag för mig?). Och visst var det så. Sista periodens man var helt klart Ceder, som var som en duracellkanin som käkat för mycket socker. Trots det blev det inga mål från dennes sida men glädjande nog bjöd Anton på en riktig delikatess när han snurrade upp målvakten och säkert pillade in 7-2 när det återstod 2 minuter kvar av matchen. 

Denna kväll i Sandviken slutade alltså lyckligt men ger oss inte för det något utrymme för att andas i tabellen. Nästa match kommer Sundsvall på besök och det finns bara en sak TT kommer att bjuda på......
..... och inte är det buffé.
 
- Ramos #10


Kommentarer
Postat av: ><)))'>

du är vass framför tangentbordet james.. imponerad =)

2008-01-18 @ 21:35:19
URL: http://www.freddieg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0