Ses hos mig?

Tja Boys!
Skönt tugg nu, kul att se. Tänkte bara påminna om att det är öppet hus hemma hos mig imorgon innan vi drar till Ballbreaker. Jag bor på Wargentinsg. 1, ligger precis vid polishuset, T-bana Rådhuset. Har precis fixa Guitar Hero III till X-boxen så det är bara att rocka loss!!!

Simma lugnt,

Björch


Kommentarer
Postat av: Lithén

Tja miniboys. Kul att komma till dig Björk. Jag är grym på guitar hero. Jag har nästan fått 100% på min favoritlåt Björnen sover. Om jag har luktat på några pilsner och börjar känna mig lite varm i kroppen kanske jag vågar lyssna lite på rockmusik, annars är det så läskigt när dem skriker så mycket. Men det ska bli kul med lite samkväm mina smågrabbs.

Ps. Igår körde jag och min far hem från simhallen i 51 km/h. Jag hade skrikit hela vägen att pappa skulle sakta ner då det gick alldeles för fort. Det var faktiskt 50 utanför brandstationen. Och vad tror ni händer, vi bli stoppade av polisen, och pappa fick blåsa. Konstigt att de inte stoppade storgangstern Cederborg bakom mig som brände gummi hela vägen från simhallen. Men men.

2008-01-19 @ 13:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0