Lekstuga

Svarta hade lekstuga igår på träningen, så kul att se. VI är stekheta nu! Röda, tagga.  Parre


Kommentarer
Postat av: Rulle

Okej Parre, ljug inte så mycket. Jag tog det lite lätt lugnt men sen gjorde jag 0+0 också. Jag är inte asledsen för det. Nä smågrabbs, nu ska jag ta min bygghjälm som jag även använder som matlåda och gå in i en barack med mina andra sjukt sköna jobbpolers och chilla lite. Vi gillar att ta rast i byggbranschen.

Ps. Jag älskar min Jolly.

2008-01-16 @ 12:21:31
Postat av: Köhler

Fan tjena lillgrabbs!

Kul att se att det är lite tugg i gebben. Själv glider jag runt på Åhlens lagret och drar galna dragbössor. Har precis trixxat på ett nytt blad med sjuk bananhook på min sjukt goa curve. Jag hörde också att Svarta för tillfället har lekstuga på träningarna. 13-0 på 2 träningar? Vad säger du om det Rufus? OJ! Nu ringer mat och mysklockan, dags att ha mysstund med min underbara älskade flickvän.

Kram till alla minipolers!

2008-01-16 @ 12:22:15
Postat av: Konstapeln

Du kan ju inte skjuta Köhler!!?? Varfö ringde du mig inatt å grät Rulle om du inte är ledsen för förnedringen? Här fick man ge sig ut mitt i natten i pyjamas å gummistövlar för att åka till Älta med en ren snuttefilt och ett varmt glas mjölk med honung, å sen kommer du och säger att du inte lider!!?????
SKÄRPNING!

2008-01-16 @ 12:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0