Eder för alltid, mina fränder.


Hej boys,

Ta detta med en nypa salt.

Är väl medveten om mina egna brister. Det tveksamt blonderade håret, det faktum att jag äger tre symaskiner och spritosandet. Till exempel.

Hyser starka känslor för alla inblandade i Tyresö Trollbäcken, kommer alltid att göra. Energin ni ger mig är ovärderlig, speciellt de senaste åren när mina övriga åtaganden har tagit fart och eskalerat. Tyvärr är framtiden oviss, det krävs mycket om jag ska få ihop allt. Det är ni som gjort det möjligt fram till nu. Utan er som lagkamrater hade jag bevittnat den senaste säsongen från läktaren, tack för chansen att vara med trots bristfällig närvaro.

Går och lägger mig med ett leende på läpparna om nätterna. Så många minnen, så mycket kärlek. Detta kan jag leva på länge.

Tack för allt, helt enkelt. Och inte minst för ett episkt firande på stan i lördags.

Ah oui

/Fisken, Fisk, Fish, Fishy, Firrou, Fiskmås.Parre

Älgen. Tycker om när du gör utfallssteg, känns som att du kommer ner till min nivå. Uppskattas. Tystar hallen i Visby exemplariskt. Onaniobjekt för vissa äldre män, talas det om.


Mike

Börja snusa White. Om det inte vore för snusleendet hade jag kysst dig på julfesten. Så het.


Rulle

Kommer inte sakna kombinationen hockeyröv anno 1986 och Johnnys senap. Besitter ett gott hjärta och en god blick för spelet. Komplett.


Phille

Min son. Min adept. Tack vare falsklegget har vi setts flertalet gånger utanför banan i år, alltid kul.


Wille

Ja, jag fick mord i blicken när du välte omkull mig på en träning för någon månad sedan. Spenderade resterande tid i jakten på hämnd. Fick tag i din bror innan jag tillslut hamnade med dig i sarghörnet.


Basse

Frisyren. Tänk om. Gör om gör rätt. Gör någonting. Vad som helst. I övrigt, fortsätt som du gör. Undvik dock att slå klubban i golvet i frustration när spelet vänder hemåt, blir jobbigt utan center när tårarna av skratt fyller ögonen på oss andra.


Linkan

En nykter hjälte på törstiga lagfester. Hjälte i min TT-bok. Bäst är ditt beslut att ta en tungt (läs; ärtigt) avslut i ett två mot en-läge, trots en vilt viftande Fisk, mot Växjö i kvalserien 2009. Resulterade i ett mycket avgörande mål.


Dahmén

13 rätt är respekt. Att sätta 5000 spänn på ett lag som förlorar med 1-6 är mindre respektingivande. Fina handleder!


Joel

Hoppas av hela mitt hjärta att du lär dig uttala R någon dag. Stod för årets backhandknack, utan konkurrens.


Robin

När innebandykarriären lider mot sitt slut kan du blicka mot en karriär som mästertjuv. Utan tvekan. Visar fingertoppskänsla när det ska väljas ölsort.


Limpan

Konungen av one liners. Medvetet. Oförskämt svår att ta bollen av. Imponerande starkt groggande, en ledstjärna både på och utanför planen.


Enis

Den ende mannen på denna jord med svagare fot än undertecknad. En bedrift, bara det. Hade varit kul att se hur säsongen artat sig om allt varit helt. Talang.


Liten

Konungen av one liners. Omedvetet. Hjärta av guld, trots tveksam härkomst. Vitt och blått kommer aldrig vara inne. Gör Selänne avundsjuk när du leker på små ytor.


Hampe

Vassa knän. Användbart. Håll dom undan mina baksida lår och jag fortsätter leverera kläder.


Jonsson

Med eller utan mustach, oerhört vacker. På alla sätt. Sveparnas konung, obönhörlig teknik.


Kalle

Dumdristigt deltagande i mustach boy-strafftävlingen, det var inte ens nära. Tvättar i övrigt målvakskläderna flitigt vilket uppskattas som omklädningsrumsgranne. Kaxigt att avsluta utan varken magplatta eller långärmad.


Benji

Tar alltid rätt beslut. Räddar det som inte ska gå att rädda. Att du valde bort skägget var ytterligare ett beslut rätt taget. Nummer 1.


Längan

Bonecrusher. Flyttar sig inte för någon. Kan även trolla, har visat det under säsongen. Mannen med flest smeknamn.


Ullström

Våga vägra bli kallad Ullis. Icke respektingivande. Sluta aldrig vara småful, oerhört jobbigt att spela mot.


Sjö

Bländande teknik. Avundsjuk. Starkt att orka visa glädje, mycket imponerande. Fortsätt. Busar och dyker upp med en lagkamrats syster om nätterna, vasst.


Björk

Tommy Söderström kunde byta om till målvaktsutrustning på tre min, bara så att du vet. Alltid till hands när skjuts behövs. Bidrar med år på nacken, alltid en viktig ingrediens. Ser upp till ditt tålamod och din vilja.


Stenberg

Visar gång på gång hur ett riktigt motlägg ser ut, ifall någon missade. Frisyren alltid på plats, vinkeln alltid maximal.


Ceder

Imponerande stark. Exemplarisk klädstil. Fintar bort både motståndarbackar och flickornas trosor utan att tveka.


Tosse

Talangfull, stabil och en framtidsman. Synd att säsongen slutade i ett Filippo Inzaghi-dyk på Gotland.


Kulan

Inbiten Djurgårdare, räcker egentligen där. Minuspoäng på bra insats i sista omgången. Dock förlåten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0