Alla ombord, för nu kör vi!

Nu är allt som har med försäsong lagt bakom oss. Träningsmatcherna är gjorda och det med blandade resultat.
Framför oss har vi nu 3träningar och sen på fredag........................... ja jag hoppas att ni inte har missat det.


Såg på innebandymagazinet att falun är tippade 5:a i serien. Men att dom inte ser mötet mot oss som en drömlottning. Det är alltid svårt att möta nykomlingar tidigt när inget lag har fått något grepp om oss.

Så vad ska man säga om fredag. Det som gäller för vår del är att köra 100 hela matchen. vara med från start och inte vika undan. Vårt försvarsspel är våran styrka. Ser vi till att kriga där och hjälpa varandra så kommer falun få svårt att göra hål på oss. Framåt så är jag inte orolig. Där har vi så mycket talang och lekfulla spelare så det kommer nog komma.

Kvalet var en stor fest för oss spelare. Den publik som anslöt till matcherna kan fortfarande få mig att bara le. Och vad man har hört runt så låter det som att det kommer komma många på fredag. Så det är bara hålla tummarna. För det finns inget bättre än att ha en storpublik som stöder en i ryggen, känna ert stöd som lyfter en flera nivåer, höra er skrika så att man orkar ta den sista ruschen fast en krafterna är helt slut. En bra publik är en extra spelare för laget.

Så jag avslutar som inför kvalet. Ta med era nära och kära, kamrater och kollegor. Ta med saker som kan göra ljud. Ta med tyresö/trollbäcken grejer. Vi ska få vår hemmaborg Eriksdalshallen att se ut som en TT klädd julgran på insidan och spränga tacket under musik, sång, rop, ramser och glädjeskrik.

Tillsammans ska vi göra detta till den bästa starten man kan få på en helg. Tillsammans ska vi se till att få detta till den bästa starten TTIBK kan få på sin resa i SSL. Tillsammans ska vi göra fredagen den 18 september till dagen då TTIBK gjorde debut matchen i Eriksdalshallen till en stor fest med 3poäng inkasserade på kontot och en publik som motståndarna fasar.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA.TILLSAMMANS ÄR VI TTIBK!

 Jag kommer vara där, KOMMER DU? /Linkan #18


Kommentarer
Postat av: Lotti

Äntligen ett nytt inlägg!! Tack för det Linkus

Äntligen seriepremiär, Vi ses i Eriksdal!!

2009-09-14 @ 21:18:46
Postat av: Tina

ser med spänning fram emot fredag.....

2009-09-14 @ 21:25:55
Postat av: Nettan

Självklart kommer vi alla vara där

2009-09-15 @ 11:02:00
Postat av: Danigooool

Kom igeen nu Linus "GEZZZA" Näsman å gänget, klart jag är på plats....!

2009-09-16 @ 13:08:39
Postat av: Denniz Ganevik

Lycka till i seriepremiären ikväll! Jag tror på er.

2009-09-18 @ 09:44:02
URL: http://dennizganevik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0