VÄRLDSKLASS!

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=102&aid=34209
Betyg: Tyresö/Trollbäcken-Mullsjö

Innebandymagazinet.se var på plats och betygsatte spelarna i kvalserien mellan Tyresö/Trollbäcken och Hide-a-lite Mullsjö.
Här är våra betyg, spelare för spelare.
Innebandymagazinet.se:s betygskala:
5 = världsklass
4 = mycket bra
3 = bra
2 = godkänd
1 = inte godkänd

Tyresö/Trollbäcken
Målvakt
Benjamin Löfdahl 5


Jag kan inte mer än hålla med. Benji var grym igår. Gjorde den ena superräddningen efter den andra. Men har har även visat det i serien. Skönt att han visar det när det verkligen gäller oxå. Benjamin får 5 av 5 toasters av mig.

Tycker alla i laget gör en kanon match. Vi visar att vi är sjukt starka i försvaret. Lite besviken är jag att vi släpper mål i boxplay. Men vi rättar till problemena som vi får och spelar stabilt sen tycker jag.

Sen har vi lekfarbror Victor "Ville" Ferraresi! Kunde lika gärna ha fått en 5:a i betyg. Han vrider och vänder, har kyla när han har bollen och bara lägger in bollen i mål eller smeker i väg passningarna. Vet inte vart han hittar allt? Du är grym Ville.


Kevin Dyckman! En hyffsad debut måste man säga. Nog inte många som vet vem han är, men många kommer veta det framöver. Får kliva in i PP i sin a-lagsdebut! I ett kval! Till superligan! Jo han sätter dit den i kassen! Vilka killar vi har att fylla på med. Vi har ett ungt lag och vi har många unga hungriga som vill komma upp. Tycker det är underbart.

Måste hylla backarna, eller igentligen hela försvarspelet. Grymt slit igår. Måste höja André Parnéus lite. Vilken grym match igår både framåt och bakåt, kul att se det lossna lite framåt.

En annan rolig grej. Min gamla gymnastiktränare var nere på matchen tillsammans med Tyresögymnasterna. Det är det kanske inte så många som vet att man var en ung och lovande gymnast för 15-20år sen. Såg tyvärr inte så mycket av deras framträdande men vet att dom är riktigt duktiga. Tack för att ni hjälpte till i pausen. Vem vet, man kanske gör comeback som gymnast i TT´s pauser i framtiden! Eller?
'
Hade sjukt svårt att sova igår, var ganske uppe i varv. Har fortfarande en underbar känsla i kroppen, bortsätt från att jag har ont i knät från alla vurpor, och i tummen efter ett slag och och i framtand och läppen efter en krock. Men skulle ta dom smällarna och några till alla dagar i veckan för det här laget, för er på läktaren och alla er runt om i föreningen.

På söndag smäller det igen. Blir nog att ladda upp med Slap shot och youtube NHL tacklingar igen. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till segern idag mot växjö! Kul att du har satt lite fart på den här bloggen, alltid lika kul att läsa :D!

2009-03-15 @ 21:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0