Snart smäller det!

Känns nästan som på nyår. Man bara väntar och räknar ner tills matchstart.

Förra fredagen var helt sjuk. Har nog aldrig varit så nervös som jag var då. Hade sovit dåligt flera nätter i rad. Kände mig orolig i magen. Man hade ju väntat så länge på kvalet och vi hade ingen aning om hur vi skulle stå oss mot dom andra lagen. Nu har vi fått svar på 2 av dom. Men ikväll så är det det 3 laget som gäller. SIRIUS.

Har en gammal U-19 polare där. Dan Johansson, en riktigt duktig lirare som ni borde titta extra på. Jag kommer i alla fall inte släppa blicken från honom.

Förra fredagen laddade jag med lite slap shot och hockey taklingar på youtube, och man ska ju inte bryta en vinnande trend så det blir nog det idag med. Ska iväg till kiropraktorn först så ska han få massera min högra skinka! Stackarn, men nån måste ju göra det. Har haft lite små knas sista dagarna men hoppas att man ska kunna köra på för fullt. Med alla fans på läktaren så kommer man inte våga något annat.

Annars ser det bra ut i truppen. Tungt att Linus har ramlat av linjen och är hemma sjuk. Han behövs såna här matcher. Sen så är det lite smågrejer men så är det alltid i slutet av säsongen. På planen så kommer man inte känna något ändå.

Så nu är det bara ladda för innebandyfest. I kväll så lyfter vi taket, spränger väggarna ja nu ser vi till att göra Eriksdalshallen till en arena fylld med glädje, sång, dans och gemenskap. Nu hjälps vi åt att lyfta TT ett steg närmare toppen. ALLA FÖR TT!


Tillsammans kan vi bestiga vad som helst, som  Marvin Gaye, Diana Ross och troligen fler har sjungit. There ain't no mountain high enough, Ain't no valley low enough.Ain't no river wide enough, to keep me from you!


Vid pennan #18 Linkan alias Jason

Kommentarer
Postat av: Din polare Markus Tysk

Rysningar när man läser detta Linkan.../ Dansk Fadöl

2009-03-20 @ 15:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0