På fredag- då gäller det- 1lag 1 förening 1 mål!

Vår dator lade av i fredags så därför har det inte blivit något bloggande för min del, och inte för någon annas del heller ser jag!

Sitter nu med tjejens nyinförskaffade dator. Känner mig jätte manlig, den är liten och rosa med en rosa mus! 
Hmm, får nog proppa någon på träningen sen så min manlighet stiger igen :)


Vad finns det annars att säga om helgen som varit...
Match i fredags mot Sirius. Fullt med folk på läktaren och klacken kämpade på riktigt starkt hela matchen. Resten av publiken kom igång lite då och då, men det var nästan bättre fredagen den 13... förutom  sista 5min plus sudden i denna match, då var det tryck.
Skönt att få med sig 1pinne från den matchen och det visade sig sjukt viktigt.

Över till söndagens match.
Tjejen berättade att det hade kommit lite Sirius folk och satt sig vid helt ovetande vid TT-supportrarena. Man kan ju förstå det, det var ju deras hemmaplan och då sätter man sig ju där det är mest folk. Det borde ju vara hemmasupportrarna. Men ICKE. Dom flyttade sedan över till andra sidan av läktaren för TT ägde den sidan av hallen. SÅ grymt skönt att ha med sig så många supportrar som hejar och klappar. Det är helt underbart att spela såna matcher när man har ert stöd på planen. Man lyfter sig flera nivåer och springer hela tiden de extra stegen.
Ni är grymma. Tack för allt ert stöd!

Vill dessutom ge ett stort plus till Pontus Altinoch hans grabb Jesper för dom grymma bilderna och för deras live update både med bilder och i gästboken under matchen. Och även Sonja Bohman.
Det är alltid lika kul att titta på era grymma bilder från matcherna. Tack!Återigen... klacken ni gör ett kanon jobb, och även resten av publiken.
Nu på fredag så behöver vi ert stöd, ert stöd att hjälpa TT upp till superligan.
Nästan alla som kommer vara i Eriksdalshallen på Fredag kommer vara där av EN ENDA anledning. Att heja på TT.
Så på fredag hjälps vi åt allihopa, dra dit familj, vänner, kollegor ja alla ni känner.
Och skäms inte över att ställa er upp och skrika, heja, klappa. Vi ska nå superliga tillsammans, vi på planen, alla som hjälper till runt laget, alla ni på läktaren som hejar på. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi ett lag. en förening för högsta ligan. Och det ska vi visa på fredag när vi TILLSAMMANS säkrar SSL-platsen.

Ni betyder mer än ni tror i denna kamp. Med ert stöd så blir vi starkare, snabbare och bättre. Så gör er röst hörd på fredag. Nu spränger vi vår borg(Eriksdalshallen) med sång, dans, hopp, glädje, handklappningar, trummor, hulligantutor ja allt som låter.Vid den lillalilla rosa datorn med den lillalilla rosa musen//den gamla gymnasten #18 Linkan


Kommentarer
Postat av: Benji

Det dät är ju helt sjukt! så där vig är du ju inte egentligen Linkan. =) Bra skrivet broder... Vi smäller ihop något tillsammans sen inför fredag. ses ikväll. Puss

2009-03-24 @ 18:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0