Och allt började fredagen den 13!Fast det stämmer ju inte helt. Men jag gillar datumet och det som vi lyckades få fram med affischen och speciellt vad vi tillsammans, spelare, ledare, arrangörer och publiken lyckades med denna fredagen den 13 mars 2009.

Ne men allt började tidigare som det har skrivits om på hemsidan. Om det långsiktiga målet som sattes att TT skulle vara ett starkt div1 lag säsongen 09/10. Men nu står vi här redan nu. Och det är säsong 08/09 nu. Vi är en match från att säkra en SSL plats. Vem trodde det i början av säsongen. Jag visste att vi hade ett riktigt bra lag. Att vi hade en bra organistion. Men att vi skulle vinna serien, att vi skulle få kvala, och att vi skulle vinna dom 2 första kvalmatcherna, spela 2 lika och kunna säkra platsen på "hemmaplan" i Eriksdalshallen inför mer än 1000 hemmasupportrar. Ne det trodde jag nog inte.
Men nu är det så, vi kan säkra på hemmaplan och sen ha 1bortamatch mot Mullsjö kvar. Helt sjukt.

Annars så var det träning igår. inge vidare sådan men det är slutet av säsongen, mycket slitna kroppar och mycket tankar på fredagen. Själv så vet ju alla som känner mig att jag alltid har lite små ont här och där. Men när domaren blåser i pipan så känner man inte något.

Bara 1 riktig träning kvar av säsongen, på Torsdag, sen är det bara 2matcher kvar. Efter det kan man börja känna efter ordentligt och tycka synd om sin kropp. Men just nu är det bara köra Arnold.
(Det blir ju TT. T2 eller?)

Snart kommer cap över och ska käka lite gott käk och kolla rulle med Rulle. Alltid lika trevligt. Får se vad det blir för film denna gång.

Hittade lite roliga grejer som man kunde fixa själv, inte som Håkans affischer men ändå.


  Vid da data. Da man, da dude, da Link! C U when vi ses

Kommentarer
Postat av: Lotti

Du é för skön!!

vá får du allt i från?? =)

2009-03-25 @ 18:47:27
Postat av: Fia

Det mest läskiga är ändå skägget... brrr ;)Vid vinst imorgon står jag beredd med rakhyveln DIREKT!!!LYCKA TILL IMORGON ALLIHOPA!!!!!!!

2009-03-26 @ 10:18:31
URL: http://fragorpadet.blogg.se/
Postat av: mister micke

Får man bara fråga om TT använder dina mästervärk som Affischer att sätta upp för att göra reklam för matcherna? Dem är ruggigt sköna. Håller tummarna för att ni vinner på imorgon fredag. Spännande läsning.

2009-03-26 @ 14:28:08
URL: http://mistermicke1988.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0