Karlstad borta!

Torsk med 8-5 mot ett hungrigt och för dagen bättre lag.

Vad var det som gjorde att vårt spel inte gick som det brukade. Det finns några många förklaringar. Vi har haft en dålig träningsvecka där många har varit sjuka och skadade.
Det fanns många frågetecken inför matchen hur vi skulle ställa upp, vilka skulle kunna/orka spela.

Vi startade matchen med 2kedjer som inte har spelat så mycket ihop. Linus, Thomsen och fisken. Jag(linkan), James och Öhrn. Av dessa 6 spelare så har Linus och Thomsen inte tränat på hela veckan pga sjukdom, Fisken har varit kraslig och skadad och inte kunnat träna och Öhrn har varit skadad. Så dom enda helt friska var jag och james. På bänken hade vi Rulle som har varit sjuk hela veckan och lät fortfarande roslig, Kulan, Tussen och 2 junisar, Stefan och Erik. Tyvärr fick erik lämna bänken efter 1 period för att han inte hade skrivits upp i protokollet, riktigt surt. Hemma hade vi Ville, Anton och Dehlin.

Karlstad var med redan från att domaren blåste igång matchen och var både först och tvåa på bollarna. Det var mycket som inte stämde för oss mot karlstad och det märktes att dom är ett lag som har kommit igång och ville mycket.
Det blev inte bättre av att Öhrn drog upp sin skada efter en löpning efter bollen på Karlstads planhalva i första perioden.
Jag fick kliva upp som topp och Rulle fick komma in några byten. Sen fick stefan komma in och gjorde en riktigt bra match.

Under matchen blev det några byten och ändringar fram och tillbaka och vårt spel gick i vågor. Tyvärr räckte det inte ända fram.

På tisdag har vi genomgång av matchen, fram tills dess så är det bara hänga läpp och vara grinig för efter det så är det bara vara berädd på att skita ner sig. För nu är det bara upp till oss själva att vilja offra oss för att nypa kvalplatsen.

Hade kanon tills nästa gång vi ses.
 Min första a-lagssäsong 99-00 tror jag det var. Fick komma upp säsongen innan och träna lite när Jocke Nordström var tränare

Kommentarer
Postat av: TT fan

Trist med förlust.Men vi vinner nästa!Snygg du är på bilden Linkan haha!

2009-01-27 @ 11:14:05
Postat av: Linkan

Måste drömma tillbaka till när man var ung. börjar ju bli gammal nu ;)

2009-01-27 @ 12:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0