Äntligen klara för kval!

Nu är det några dagar sen vi säkrade seriesegern efter 14-3 vinsten mot Åkersberga i strandhallen.
Och det visade sig vara den sista riktiga hemmamatchen för säsongen också. Eftersom strandhallen inte håller måtten för kval och superligaspel så vi får se till fylla och få samma känsla i Eriksdalshallen som för två år sen när vi kvalade mot Bajen upp i div1.

Vad är det som har gjort oss så starka i år och gjort att vi vann div1 mellersta.

1. En skön stämning och harmoni i laget.
Det är ett riktigt bra go i laget och fast än vi har spelat dåligt och inte presterat så har det inte blivit någon stress eller dålig stämning. Vi har kämpat på och vänt flera matcher i år som vi har börjat dåligt och legat under. En styrka vi har och som vi får hålla kvar i kvalet. Att alla som jobbar runt och med laget är en del av laget tycker jag är en viktigt facktor i den sköna stämningen. Tränarna gör ett riktigt bra jobb både med coachningen och med att få skön stämning.

2. Målvakterna.
Vi har haft 2 målvakter som har varit grymma i år. Dom har triggat varandra och stötta varandra hela säsongen. Har varit underbart att se vilka matcher som dom har gjort och vilken trygghet det har varit att ha dom bakom sig.

3. Boxplay.
45 boxplay, 6 insläppta, 5 gjorda. 2 gjorda i spel 4-4. Det är ett riktigt bra och tryggt boxplay som vi har spelat ihop. Alltid lika kul och givande att få spela boxplay i matcherna med Björk, James, Fisken, Ola, Öhrn eller vilka vi ställer upp med. 

4. Bänken.
En styrka vi har är att dom matcherna som det har låst sig i för dom startande spelarna så har dom börjat på bänken kunnat komma in och ändrat matchbilden. Det är en bra styrka att ha den brädden och den moralen på bänken.

5. Första femman.
Victor Ferraresi 21mål 35 ass 56poäng. Linus Näsman 31mål 17ass 48poäng. Jonas Dahmen(Back) 13mål 13ass 26poäng. Sen har det bytts av lite på topparna i den kedjan mellan Anton Lithen 8mål 12ass 20poäng och Fredric Fisken Gustavsson 13mål 13ass 26poäng och Peter Öhrn 13mål 6ass 19poäng.
Men den som har hållt ihop denna femma och gjort så att det inte har läckt bakåt är Ola masen Jonsson 3mål 3ass 6poäng. Stort plus till ditt jobb.

Andra femman har blandat och gett i år. vissa matcher har det sett bra ut och vissa matcher har det låst sig. Så det finns sparkapital att plocka fram där i kvalet.

Dessa fem punkter har enligt mig varit dom stora sakerna som har gjort vår framgång.
Några andra viktiga saker är

Så imorn bär det av till Visby för en riktig hatmatch. Vi får se hur den slutar.

Tills vi ses igen så ses vi inte så länge.

Kommentarer
Postat av: Lyssna på nya IBF Falun Låten

http://www.ibffalun.com/Arkiv.asp?ArticleID=395&

2009-02-23 @ 10:47:14
Postat av: Danne Doppsko

Bra skrivet.......

Ni har ett bra lag och har defenivt chansen till SSL.

Se till att vinna i helgen så formen är på topp.

2009-02-27 @ 09:36:15
URL: http://doppsko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0