Inte långt tills serien drar igång!

Ja då är det inte så många dagar kvar till seriepremiären borta mot Skoghall. 10 dagar om man ska vara exakt. Sen har vi första hemma matchen helgen efter mot Örebro.
Längtar till det drar igång ordentligt, visst är det roligt med träningsmatcher men man längtar ju tills dom riktiga nerverna kommer in.

Det har varit lite dåligt med skrivning här på sidan så vad kan man säga om allt som har varit under försäsongen.

Vi drog iväg på startläger till Borlänge med laget och måste säga att det blev väldigt lyckat. Inte nog med att vi fick trycka till Falun med 9-8. Vi fick in alla nya i laget och tror alla fick en helg som dom inte kommer att glömma.
Sen efter en lördag med Faluns matchen och fullt ös så hade vi match mot storvreta på söndagen. Fast än många trötta,slitna kroppar och huvuden så bjöd vi ändå Storvreta på en matche. Tyvärr var dom storleken för stora just denna dag och vi torskade matchen med 5-2.

Dessa 3 första matcher som vi spelade mot Caperio Täby, Falun och Storvreta tycker jag att vi har varit hungriga, visat vilja och kämpat som ett lag.
Sen har vi matchen mot älvsjö.  Det var ett skade drabbat älsjö som startade med 6 utespelare och gav väl inget av laget något utom ett eko runt om i landet efter 10-0 vinst. Tyvärr var det inte det bästa och hungrigaste spelet som bjöds denna dag.
Sen har vi matchen mot BIF Fagerhult där segersiffran skrevs till 7-3. Ingen lysande match från våran sida men ändå ett styrkebesked från oss att vinna med 4mål och veta att vi kan mycke bättre.

Sen har vi den senaste matchen. Balrog Botkyrka södertälje rockets oilers eller något sånt. Tyvärr så har inte våran kurva pekat uppåt utan vi började våra träningsmatcher starkt och sen har det gått neråt. Matchen mot Balrog så spelade vi väldigt rörigt, tittade på boll och såg allmänt oinspererat ut. Var inte speciellt imponerad över Balrog och det känns tråkigt att torska en sån här match när man vet att vi kan vinna. Kul för Linus att få hänga 2 baljor mot sitt gamla gäng i alla fall. Men torsk med 9-5 blev det och det är ingen match som vi vill komma ihåg.

Så nu är det bara nya tag och se till att börja köra vårt spel som vi kan. Det är bara upp till oss själva hur det ska gå i denna serie.

På träningarna har det varit väldigt blandat spela med tycker att det har blivit lite hårdare och mer vilja dom senaste träningarna. 

Vad kan man mer säga. Vi har haft våra klassiska tävlingar mellan äldre och yngre och tror inte att dom äldre har torskat någon gång!
Måste bara lägga in bild på segrarna får våran paintball fight som dom äldre krossade på.

Öv:Rulle, Dehlin, Masen, André, Björk
Un:James, Öhrn, Ville och Linkan
 
Måste även lägga in denna bild på Ville.

Du fick ett varmt välkomnade i laget(ser ni ispåsarna på benen) ha ha ha

Så då har vi Huddinge på lördag kl 13:00.  Och nu är det dags att dra på för fullt(inte Linnex då Ville)
Men sista matchen innan serien drar igång och som sagt, det är bara vi själva som bestämmer hur det ska gå i år.

Tills vi ses nästa gång.

Ta hand om er och låt bollarna rulla

                                                                                                                             (bra galen blick)

Kommentarer
Postat av: #

Haha, gulligt arg du ser ut wille :)

2008-09-11 @ 00:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0