Seriefinal!

Tänkte bara skriva lite om dagens drabbning mellan serie ettan TT mot serie tvåan Örebro.

Det blev många vänder mellan hopp och frustration i dagens match. Örebro tog ledningen men sen han vi stänka in 3 innan perioden var slut.

Andra perioden börjar och redan efter 49sekunder så börjar örebro knapra in vår ledning genom att göra 3-2. Efter det så verkar dom få luft under vingarna och går upp till en 3-5 ledning som TT sen får ner till en 4-5 ledning innan andra perioden är slut.

Tredje perioden hinner knappt börja innan nr 13 efter 13sekunder drar in sin tredje balja för dagen och ändrar till 5-5 på tavlan. Fast örebro tar än en gång ledningen i matchen efter 7:38 fast TT ville annat denna kväll. Tvättbjörnarna visade att dom inte tänkte lägga sig ner och dö efter att för tredje gången i matchen fått ett underläge utan visade vilja, moral och hjärta och vände matchen och vann tillslut med 8-6.

En riktigt skön seger där vi nu fick ett trepoängsglapp ner till Örebro och vi har även 1 match mindre spelad. Nu gäller det bara att vi inte blir bekväma och börja slå oss på bröstet för då kommer vi bli som tvättbjörnar som blir bekväma, då blir man utan sitt byte. Det gäller att förtsätta jaga på till 100% och behålla skärpan för då kommer vi fortsätta fånga våra byten. Kul att det var så mycket folk nere på matchen idag och att det var lite liv från läktaren. Stort plus till er.

Nästa helg väntar Odelberg som vi torskade poäng mot senast mötet. Så nu gäller det att ladda om batterierna och vässa tänderna.

Men först lite segersång
"Han tog av sig sin ....................................................................... tra la la la la

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0